HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een hotel chique interieur is hartstikke hip. Stel op jouw vloer liggen mooie antraciete PVC-tegels en je hebt de wanden in een donkerblauwe tint geverfd. Dan is je huis in de hotel chique sfeer bijna klaar. Het enige dat nog ontbreekt is raambekleding.

Gordijnen passend bij een hotel stijl interieur

Hotel chique raambekleding

Hotel chique raambekleding

Wat kies je voor een raambekleding bij een hotel chique interieur? Heb je er al eens op gelet wat er in luxe hotels voor de ramen hangt? Vaak plafondhoge inbetweens om het felle licht overdag buiten te houden. Ook niet overbodig bij een woonkamer aan de straatkant als je niet wil dat alle langslopende mensen naar binnen gluren. Kies in een hotel chique interieur voor een naturel tint voor de inbetweens. Daarover heen hangen in hotels vaak dikke verduisterende overgordijnen in een donkere kleur. Dat wil je thuis toch ook? Kies bijvoorbeeld voor velvet in dezelfde kleur als de wand! Dan valt het gordijn overdag bijna niet op.

Ben jij niet zo’n fan van gordijnen en inbetweens? Dat kan. Ook voor jou is er geschikte raambekleding in jouw hotel chique interieur. Zwarte houten jaloezieën bijvoorbeeld. Hiermee kun je zelf de lichtinval bepalen overdag. En ‘s avonds als de lampjes aan gaan, draai je de jaloezieën gewoon dicht! Heb je een groot slaapkamerraam dat je graag open zet, dan zijn inbetweens die je zo opzij schuift, ook een mooie oplossing.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Inspiratie
De omlijsting van je raambekleding

Inspiratie
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Inspiratie
Betonlook in huis? Welke raambekleding past?

Advies
Inbetweens en jaloezieën - typische design melodieën

Blog
Verfje, verfje op de wand…

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloer + raamdecoratie = style statement
  Een vloer vervang je niet zomaar, maar wat doe je als je een andere stijl in je interieur wil aanbrengen? Dat is eenvoudiger dan je denkt. Ga aan de slag met je raamdecoratie en breng de sfeer in huis die jij wilt!
 • Lekker doorslapen overdag
  Die eerste periode na de geboorte van jouw kindje is een slopende tijd met weinig nachtrust. Doorslapen is er nog niet bij. Maar je kunt ze wel een handje helpen natuurlijk...
 • Styling foutjes voor het raam
  We horen het woord ‘fout’ niet graag. Terecht. Er is geen foute manier om dingen te doen. Toch is er voor veel zaken wel een ideale manier… ‘Beter goed gepikt dan slecht bedacht’, is in dit geval van toepassing.

DECOKAY BLOGS

 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP