HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Bestaan er ‘verkeerde’ kleuren voor op de vloer? Het antwoord is nee, elke kleur kan fantastisch staan. Toch zijn er kleuren die een ruimte net even iets meer laten sprankelen dan andere kleuren. Dat hangt helemaal af van bijvoorbeeld de grootte en de lichtinval. Hoe je de perfecte kleur kiest voor jouw vloer, lees je hier!

De juiste vloer kleur kiezen in je interieur

Kleur op de vloer, dat kan niet missen!

Kleur op de vloer, dat kan niet missen!

Alles heeft te maken met de ruimte waarin de vloer ligt. Heb je een grote huiskamer, zorg dan voor afwisseling, bijvoorbeeld met een vloer die in een patroon gelegd is, zoals een visgraat. Een lichte vloer laat een huiskamer groter lijken, terwijl een donkere vloer van nature een gezellige uitstraling heeft, maar wel de ruimte op het oog kleiner maakt.

Experimenteer met kleur!
Laat je keuze dus afhangen van de ruimte: is er veel zonlicht, dan kan een lichte vloer met houtlook al snel geel lijken. Prima als dat de bedoeling is! Wil je liever een wat koelere kleur, ga dan voor een vergrijsde of juist een donkere tint.

Praktisch
Behalve dat een vloer er geweldig uit moet zien, moet hij ook praktisch zijn. Kleur kan daarbij helpen. Lopen er dagelijks veel voeten, honden- of kattenpootjes over de vloer? Dan is het fijn als niet elke vlek meteen in het oog valt. Een lichte vloer in zo’n geval vermijden? Welnee! Ga voor een betonlook, zodat het niet meteen opvalt als er iets van buiten mee naar binnen komt. Met een donkere vloer is dat meteen opgelost, al zie je daar wel wat meer stof op. Ook dat los je eenvoudig op met….een vloerkleed!

Een vloerkleed ‘rocks’
Een vloerkleed is een perfecte manier om veel kleur te brengen in huis. Ga voor contrast als je de kleur echt wilt laten uitkomen. Liever neutraler? Een aardetint in bijvoorbeeld lichtgrijs of terracotta geeft kleur én een warme uitstraling. Kies voor een vloerkleed in een organische vorm om jouw vloer helemaal te laten rocken! Zo maak je van jouw vloer, een sieraad voor je huis. Met kleuren die helemaal passen in jouw interieur!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur op de vloer, dat kan niet missen!
  Bestaan er ‘verkeerde’ kleuren voor op de vloer? Het antwoord is nee, elke kleur kan fantastisch staan. Toch zijn er kleuren die een ruimte net even iets meer laten sprankelen dan andere kleuren. Dat hangt helemaal af van bijvoorbeeld de grootte en de lichtinval. Hoe je de perfecte kleur kiest voor jouw vloer, lees je hier!
 • Inspiratie voor je vloer in 2022
  De nieuwste trends zijn bekend voor 2022! Dat betekent inspiratie opdoen en ‘cherry picken’ wat past bij jouw persoonlijke stijl. Wanneer jouw vloer aan vervanging toe is wil je misschien weten wat hip en trending is voor op de vloer.
 • Een gladde vloer met wat extra’s
  Typisch voor Scandinavisch wonen is de ongedwongen houtlook. De vloer moet dus absoluut glad en hard zijn met houtlook, niet met beton of tegels. Zichtbare noesten hoeven niet per se, maar verlevendigen wel het natuurlijke effect.

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP