STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Overweeg eens verticale lamellen te kopen in een nieuw jasje, erg hip! Die moet je gewoon zien.

Verticale lamellen van textiel of pvc

DE COMEBACK VAN LAMELLEN

DE COMEBACK VAN LAMELLEN

Als je bij verticale lamellen nog steeds denkt aan die witte, weinig zeggende kunststof dingen van vroeger, dan moet je echt eens kijken naar de nieuwste mogelijkheden op dat gebied. Vandaag de dag worden oogverblindende textiel lamellen gemaakt, maar ook van technologisch hoogstaand PVC, in vele hippe kleuren. 

Of voor de trendsetters, wat dacht je van de Versus? Dat is een ‘verstopte’ lamel tussen semi transparante inbetween stof naar keuze. Over deze innovatieve lamel kunnen we maar één ding zeggen; die moet je gaan zien! Het effect van een gordijn, in delicate stoffen, met het gebruiksgemak van de verticale lamel. Dit is een eye catcher die indruk maakt op je gasten, en waar je nog lang plezier van zult hebben.

Het grote voordeel van lamellen is dat ze helemaal dicht kunnen, maar net zo makkelijk helemaal open. Een bijkomende voordeel is onderhoud. Een verticale lamel vangt vele malen minder stof dan een horizontale lamel tenslotte. 

 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
raamdecoratie collectie van
Decokay Design

advies
Wat zijn lamellen?

inspiratie
Voorjaarsactie in
en om mijn huis

ontdek de
lamellen collectie
bij Decokay

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

DECOKAY BLOGS

  • Harde raambekleding sfeerbepalend
    Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.
  • Welke raambekleding is jou op het lijf geschreven?
    Wat hang ik voor het raam? Goed doordacht interieur design wordt steeds belangrijker. Het aanbod neemt dan ook toe. Waar je vroeger de keuze had uit een drietal varianten (gordijnen, jaloezieën of duettes) sta je nu temidden van een keur aan raamdecoratie met alle mogelijke specs! 
  • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
    Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP