HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Wat je voor de ramen hangt, zegt onnoemelijk veel over jouw persoonlijke stijl en smaak. Dat zie je van buitenaf dus al. Hangen er strakke duo rolgordijnen voor de ramen, dan weet je wat je binnen kunt verwachten.

Raamdecoratie op maat voor woonkamer of slaapkamer kan met afstandsbediening

Jouw venster op de wereld

Jouw venster op de wereld

Binnenshuis is er bijna niets dat zo bepalend is voor de aankleding van je huis als wat je voor de ramen hangt. In één klap kan je woning áf zijn. Maar je kan ook de plank volledig misslaan… Wil je zeker van je zaak zijn, ga dan naar de vakhandel en neem een proefplankje of stuk vloerbedekking mee, en liefst ook een kleurstaal van de muren. 

Wanneer je precies de juiste kleurcombinaties op elkaar afstemt, ontstaat onmiddellijk een ‘wow effect’. Gordijnen uitzoeken is dan ook echt iets om lekker de tijd voor te nemen. Met raambekleding ga je niet over één nacht ijs. Het hangt er weer voor jaren, want het is een behoorlijke uitgave.

Dat hoeft het natuurlijk niet te zijn, maar dat is wel aan te raden. Wat raamdecoratie namelijk echt fraai maakt, is niet alleen die exact gematchte kleur, maar ook de kwaliteit. Hoe strak de dupligordijnen in je raamkozijn hangen, en hoe fijn de structuur is bijvoorbeeld. Of hoe chique die shutters op maat je huis maken. 

Dit principe geldt eigenlijk voor alle raamdecoratie. Zo herken je chique gordijnstoffen van meters afstand, en deze vallen ook mooier door betere confectie en breder band. Niet alleen de kenner ziet dat verschil.

Tot slot mag je dan ook meteen allerhande geautomatiseerde bedieningssystemen verwachten. Bezuinig dus niet op je ramen, want ze zijn het venster dat een blik geeft op jouw smaak.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
gordijnstoffen
van Eijffinger

blog
Dupligordijnen bij
dag en bij nacht

inspiratie
DUO ROLGORDIJNEN
ZIJN TRENDING

ontdek de
exclusieve en
moderne stoffen
van Holland Haag

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • De beste kleuren voor je raambekleding
  Raamdecoratie of raambekleding is voor een groot deel bepalend voor de sfeer in je interieur. Het kan een ruimte opfleuren, of juist een bedompte sfeer geven. En als je eenmaal raamdecoratie gekozen hebt, verander je ook niet meer zo snel. Welke kleur kies je dan?
 • Wat hangen we voor het raam in 2022?
  Toen het leven nog eenvoudig was… Hadden we gordijnen of jaloezieën voor de ramen. Tegenwoordig zijn de innovaties en trends bijna niet bij te houden. Weten wat de raamtrends - en vooral mogelijkheden - zijn in ‘22?
 • Wat is Scandinavische raamdecoratie?
  Hoe gezellig ‘hygge’ de Scandinavische woonstijl ook mag zijn, voor de ramen blijft het vooral rustig, met een open blik naar buiten. Een gemakkelijk ezelsbruggetje: in donkere wintermaanden veel licht, in lichte zomermaanden goed af kunnen sluiten.

DECOKAY BLOGS

 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
 • Een haat-liefde verhouding met de elementen…
  Dubbel… Dat is de beste omschrijving van mijn gevoel over het Hollandse klimaat. Zou ik in een tropisch oord willen wonen? Zeker niet. Noch in een koud klimaat. Die afwisseling van spijs doet mij wel eten. Maar… ik zou graag wel de lusten, maar niet de lasten willen hebben…
 • Diervriendelijke horren - een breed begrip…
  Om te voorkomen dat irritatie stijgt, en oplossingen structureel - verre van structureel - worden… Heb ik mezelf een belofte gedaan om dingen in mijn leven voortaan tijdig en grondig aan te pakken. Wijsheid komt met de jaren…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP