HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Wat je voor de ramen hangt, zegt onnoemelijk veel over jouw persoonlijke stijl en smaak. Dat zie je van buitenaf dus al. Hangen er strakke duo rolgordijnen voor de ramen, dan weet je wat je binnen kunt verwachten.

Raamdecoratie op maat voor woonkamer of slaapkamer kan met afstandsbediening

Jouw venster op de wereld

Jouw venster op de wereld

Binnenshuis is er bijna niets dat zo bepalend is voor de aankleding van je huis als wat je voor de ramen hangt. In één klap kan je woning áf zijn. Maar je kan ook de plank volledig misslaan… Wil je zeker van je zaak zijn, ga dan naar de vakhandel en neem een proefplankje of stuk vloerbedekking mee, en liefst ook een kleurstaal van de muren. 

Wanneer je precies de juiste kleurcombinaties op elkaar afstemt, ontstaat onmiddellijk een ‘wow effect’. Gordijnen uitzoeken is dan ook echt iets om lekker de tijd voor te nemen. Met raambekleding ga je niet over één nacht ijs. Het hangt er weer voor jaren, want het is een behoorlijke uitgave.

Dat hoeft het natuurlijk niet te zijn, maar dat is wel aan te raden. Wat raamdecoratie namelijk echt fraai maakt, is niet alleen die exact gematchte kleur, maar ook de kwaliteit. Hoe strak de duettes in je raamkozijn hangen, en hoe fijn de structuur is bijvoorbeeld. Of hoe chique die shutters op maat je huis maken. 

Dit principe geldt eigenlijk voor alle raamdecoratie. Zo herken je chique gordijnstoffen van meters afstand, en deze vallen ook mooier door betere confectie en breder band. Niet alleen de kenner ziet dat verschil.

Tot slot mag je dan ook meteen allerhande geautomatiseerde bedieningssystemen verwachten. Bezuinig dus niet op je ramen, want ze zijn het venster dat een blik geeft op jouw smaak.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
gordijnstoffen
van Eijffinger

blog
Duettes bij
dag en bij nacht

inspiratie
DUO ROLGORDIJNEN
ZIJN TRENDING

ontdek de
exclusieve en
moderne stoffen
van Holland Haag

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Ronde vormen en hoekige ramen
  Ronde vormen brengen verzachting aan in een interieur. Veel harde, hoekige, rechte vormen geven al snel een zakelijk, wat afstandelijk voorkomen. Interessant. Zo kun je dus spelen met vorm om je huis gezelliger te maken.
 • Betonlook in huis? Welke raambekleding past?
  Je hebt een stoere betonlook vloer, maar nu wil je nog passende raambekleding. Er is veel keus: gordijnen, rolgordijnen of jaloezieën? De raambekleding die jij kiest, maakt of breekt je interieur.
 • Raamdecoratie met een beetje extra
  Aardse kleuren zijn niet meer weg te denken uit de interieurtrends, maar het kan even slikken zijn om modderkleurige gordijnen op te hangen. Toch kun je met deze aardse kleuren zorgen voor gezelligheid en warmte in huis. Hoe ga je voor sfeer en kleur, en houd je de balans in alle kleuren in je natuurlijke interieur?

DECOKAY BLOGS

 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP