HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Over het algemeen voelen kinderen zich aangetrokken tot felle kleuren, of het nou jongens of meisjes zijn. Een kamer in vrolijk geel, rood, oranje, groen of een combinatie daarvan zal dus gewaardeerd worden door je zoon. Maar er is meer.

Welke kleuren gebruiken in de slaapkamer van een jongen?

Vrolijke vibes mogen altijd

Vrolijke vibes mogen altijd

Een villa kakelbont is leuk, echter ook gedurfd. En misschien op de lange termijn niet zo verstandig omdat je zoon ‘er uit groeit’. Wat dan wel? Mix felle kleuren met neutrale! En ga dan slim te werk door de neutrale kleuren - denk grijs, ecru, wit of zand - op de wand (in verf en/of behang) en in  raambekleding terug te laten komen, terwijl je felle tinten kiest voor accessoires en beddengoed. Makkelijk aan te passen als je zoon na een jaar over wil gaan op legergroen.

Wil je meer rust in de tent, dan kun je een natureltint als basis gebruiken en mondjesmaat één accentkleur toevoegen. Wat dacht je van een licht grijze basis met een okergele touch? Dat is rustgevend en toch sprankelend.

Er gaan overigens geluiden op dat je in een blauwe kamer het beste zou slapen. Die kleur schijnt een positieve invloed op je nachtrust te hebben. Het is dus te overwegen de kamer van je zoon in blauwe tinten te kleuren. Met drie ‘blauwen’ in één vertrek houd je het spannend én creëer je een ruimtelijk effect. Wil je het stoerder, dan is een kamer in wit en zwart of antraciet een mogelijkheid. Pas dan wel op dat het niet te somber wordt. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Skin collectie
van Eijffinger

ontdek de
kinderbehang
Collecties
bij Decokay

ontdek de
Sigma trendkleuren
van 2020

blog
testers voor
muurverf

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Grijs als eyecatcher op je muur
  Wist je dat grijs wonderen doet voor je interieur? En dat deze kleur past in elke woonstijl? Of je nu gaat voor klassiek, betonlook of industrieel: grijs maakt je interieur alleen maar interessanter!
 • Poederige een aaibare pastels
  Pastelkleuren zijn terug van weggeweest. Maar dan wel op een heel verfrissende manier. Ze worden gecombineerd met aardetinten en zwart staal, om zo de tegenstelling tussen hard en zacht te benadrukken.
 • Neutrale wanden, met karakter
  Zodra de ‘r’ weer in de maand komt, verandert het licht. Dagen worden donkerder, en de warmte trekt uit de lucht. Bladeren verschieten van kleur, en het is de perfecte tijd om in de natuur op zoek te gaan naar mooie vondsten voor in de herfstschaal. 

DECOKAY BLOGS

 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 
 • Jouw muur, jouw canvas
  Speciale effecten op de muur; hoe doe je dat? Inspiratie voor alle mogelijke vormen op de muur - Hoe je dat doet als een professional? Van betonlook tot lambrisering, en van sjabloon tot degradé, of druipende waterverf muur - met als winnaar de complete muurschildering - Wie durft?!
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP