STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een Scandinavisch interieur mag niet te druk worden. Het moet licht blijven, maar wat er ook gebeurt, het mag óók niet te steriel worden. Je wilt dus in ieder geval niet alle wanden wit verven...

Behang of muurverf kleuren in een Scandinavische woonstijl

Scandinavisch wonen - wat komt er op de muur?

Scandinavisch wonen - wat komt er op de muur?

Heeft jouw huis een Scandinavische woonstijl? Veel natuurlijk hout, veel lichte kleuren en strakke lijnen? Dan weet je als geen ander dat de muren altijd een dilemma zijn.

Je wil met je tijd mee, behang is bovendien dermate doorontwikkeld dat je gewoon watertandend kijkt naar de vele prachtige ontwerpen die nieuw uitkomen. Eén wandje behangen kan toch wel…?

Absoluut! Sterker nog, de laatste trend binnen deze woonstijl is dat er weer wat meer kleur mag. Zachte pastels deden het altijd al goed, daar komt mosgroen bij, en de nieuwe trendy Griekse blauwtinten passen ook prachtig. Belangrijker nog dan bij andere woonstijlen, is dat je ton-sur-ton blijft werken in het geheel op de wanden.

Er wordt dan ook vaak gekozen voor een lichte, maar gemêleerde muur. Dat kan uiteraard met behang, maar ook door verftechnieken en speciale verfsoorten te gebruiken als kalkverf en krijtverf. Die verzachten een harde wand.

Eén eyecatcher muur kan dus prima. Wat bij zacht geschilderde wanden mooi past, is gedessineerd behang in crème-, witte-, of rustige pasteltinten. Je kunt dus prima gaan voor een jungle op de wand, of een gezellig wild bladmotief, alleen dan zonder al die felle kleuren!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Verrassend!
Cirkelbehang
van BN walls

ontdek
krijtverf
bij Decokay

inspiratie
Zand, donkerblauw
en olijfgroen
zijn stoer én lief

advies
Hoe breng je
kalkverf aan?

blog
Wanden omarmen je
in een Cosy cottage

Inspiratie
De muurtrends
van 2021

inspiratie
Haal een groentje in
huis met bladmotieven

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur kiezen in je interieur moeilijk? Zo kies je wat bij jouw huis past!
  De juiste kleuren in je interieur zorgen ervoor dat je je helemaal zen voelt. Dat wil jij toch ook? Maar hoe weet je welke kleuren perfect passen in jouw huis? Lees hoe je de ideale kleuren kiest die jouw huis tot leven brengen, en welke kleuren je maar beter voorbij kunt lopen.
 • Wat komt er op de muur in ‘22?
  Wat zijn de verf- en behang trends voor op de muur het komende jaar? Behang is weer gewild. Muren hoeven niet langer als witte muurbloempjes op de achtergrond, maar mogen weer tot de verbeelding spreken.
 • Scandinavisch wonen - wat komt er op de muur?
  Een Scandinavisch interieur mag niet te druk worden. Het moet licht blijven, maar wat er ook gebeurt, het mag óók niet te steriel worden. Je wilt dus in ieder geval niet alle wanden wit verven...

DECOKAY BLOGS

 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!
 • Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!
  Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. En Bright Skies brengt mij letterlijk in vervoering.
 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP