HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Strak gestucte muren kun je natuurlijk een nieuwe frisse uitstraling geven met een lik verf. Met een paar uurtjes werk, ziet de muur er weer als nieuw uit. 

Kleur je muur met verf... of behang

Kleur op de muur? Doe eens gek: neem behang! 

Kleur op de muur? Doe eens gek: neem behang! 

Met een lik verf geef je je kamer weer een frisse, nieuwe uitstraling. Maar ben je uitgekeken op een effen kleur, denk dan ook eens aan een geverfde lambrisering in een donkere kleur, met daarboven een lichtere kleur. Staat prachtig en chique. En heb je huisdieren of kinderen? De donkere kleur is stukken minder besmettelijk dan een lichte kleur. Je houdt je muur dus gemakkelijker schoon.

Wil je echt eens iets anders? Kies dan voor behang. Behang is tegenwoordig super hip. Er zijn honderden boeken met stalen in verschillende materialen aanwezig. Van natuurlijk behang in jute, katoen of kurk, tot vinyl of vliesbehang, kleuren en dessins. Behang met prints of met veel kleur zijn een blikvanger in jouw kamer. Behang om aan te raken, daar word je toch blij van? 

En ben je er na verloop van tijd weer op uitgekeken? Het duurt waarschijnlijk langer om een nieuw behang te kiezen, dan om het aan te brengen. Bij veel soorten behang smeer je tegenwoordig de muur in met lijm, in plaats van de baan. Dat maakt de klus een stuk gemakkelijker. Zelfs in je eentje is behangen een klus waar je je handen niet voor hoeft om te draaien! En hou je niet van klussen, laat dan de vakman de klus voor je klaren en dan zorg jij gewoon voor een lekker kopje koffie of thee! 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

meer over
AS creation
behang collecties

blog
Op reis met
Rivièra Maison

ontdek de
behang collecties
bij Decokay

advies
Hoe breng
ik met behang
accenten aan?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

DECOKAY BLOGS

  • Zilt zeezicht om bij weg te dromen…
    Gewoon, simpel behang, met een zichzelf-herhalend patroon, is er amper meer bij tegenwoordig. Het is er nog wel, maar het zijn indrukwekkende ontwerpen met weinig herhaling. Lichtreflectie, structuur en glans geven extra dimensies. Maar het kan ook helemaal zonder repetitie: een ode aan de mural.
  • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
    Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
  • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
    Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP