HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Net zoals het blad van een boom van kleur verandert, past jouw huis zich ongemerkt aan, aan de veranderende seizoenen. Je haalt de plaids weer uit de kast, koopt dat leuke kussentje, en stalt de waxinelichtjes uit.

Vloerkleed aanpassen aan de seizoenen

Vloerkleden die ‘meebewegen’ met het seizoen

Vloerkleden die ‘meebewegen’ met het seizoen

Die prachtige herfstkleuren, die zo typerend zijn voor dit seizoen, staan bekend om hun knusse gezelligheid. Warm rood, zonnegeel, koperbruin, maar ook mosgroen. Maar wat als jouw huis een hele andere stijl heeft? Misschien woon jij wel heel Scandinavisch licht. Of hou je van witte brocante romantiek, of juist van strak industrieel met veel grijs.

Dan is het goed om te weten dat je in elke woonstijl dat warme herfstgevoel kunt creëren. Door heel subtiel wat meer natuurlijke materialen toe te voegen, zoals hout, bamboe en riet. En door het ‘knuffelgehalte’ van materialen te versterken. Denk aan een hoogpolig, wollen kleed onder je voeten. Mooi in een donkere kleur zoals aubergine of roestbruin. Dat hoeft er niet per se het hele jaar door te liggen. In de zomer kan het kleed bijvoorbeeld aan de wand gehangen worden als je klein behuisd bent. En dan haal je een zomerkleed van zolder. In een lichtere kleur; dat maakt vooral het verschil.

Maar misschien wel het allerbelangrijkste zijn jouw basiskleuren. Als alles spierwit is bij jou, dan krijg je al snel een ‘steriele’ ervaring. Hetzelfde geldt voor grijs, of zwart/wit en andere harde contrasterende kleuren. 
De herfst laat ons als geen ander seizoen, het belang zien van kleuren die zich zachtjes ‘voegen’. Dat zijn vrijwel altijd kleuren waar een beetje geel doorheen zit. Zij maken harde, of koude kleuren weer warm. 
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
COREtec pvc vloer
met unieke kurklaag

advies
Vloerkleden voor
woonkamer styling

blog
Wintervibes? Creëer je eigen
warme wooneiland...

ontdek de
Beverly collectie
van interfloor

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.
 • Dé kleur voor op de vloer? Go grey!
  Grijs is dé kleur voor een perfecte vloer. Waarom? Omdat je grijs prima kunt combineren met andere kleuren in je interieur, en je hem in elk materiaal, print en dessin kunt kiezen.  Bovendien is deze kleur warmer dan een witte vloer.
 • Koele pastels zijn ‘cool’ met vloeren
  Trends herhalen zich. Zoals wijde pijpen vanzelf weer in de mode komen, is dat ook met interieurdesign. Zo zijn zachte pastels, die in de jaren ‘50 in opkomst waren, en later terugkwamen in het modebeeld in de jaren ‘70, momenteel weer hipper dan hip.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP