HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Ken je dat gevoel? Zo eens in de paar jaar gaat het kriebelen. Langzaamaan raak je uitgekeken op de kleur van de muren en op de schilderijen of foto’s die je hebt hangen. Dan bereik je het punt ‘en nu moet het anders’. Aan de slag dus!

Welke kleuren passen bij jou en je interieur?

Ben je toe aan nieuwe kleuren in je huis? 

Ben je toe aan nieuwe kleuren in je huis? 

Hoe doe je dat? Verzamel foto’s van kleuren en materialen die je mooi vindt, om daar dan een moodboard mee te maken. Zo weet je precies wat je wilt en hoe jouw nieuwe stijl er uit moet zien. Op deze manier kun je ook bijna geen miskopen doen.

De meeste moodboards (voor school traktaties, recepten, kleding) maak je gemakkelijk op Pinterest, maar voor de kleuren en materialen in je interieur is het ook heel leuk om met papier, schaar en lijm aan de slag te gaan. 

Bij de doe-het-zelf winkel koop je een stuk underlayment en laat je het in stukken van een meter zagen. Dan heb je meteen een voorraadje borden in huis. Met de verzamelde knipsels uit alle beschikbare woonbladen ga je volop schuiven op het bord zodat het een perfect plaatje wordt. 

Het uiteindelijke moodboard zet je neer op een plek waar je vaak langs loopt. Ontbreekt er nog wat? Dan vul je het aan. Of is iets toch niet helemaal naar je zin? Dan gaat het alsnog van het bord af. Zo maak je het bord helemaal eigen en voel je na een poosje wel of het helemaal goed is qua sfeer, kleur en materialen.

Voelt het goed? Neem het bord onder de arm en ga naar de speciaalzaak voor woninginrichting. Kies ter plekke de kleuren voor de muur of een hip behang uit voor een contrast in de kamer. Nu nog even de klus klaren en dan kun je er weer een poosje tegenaan! 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

advies
hoe maak ik
een moodboard
voor mijn inrichting

product advies
geen tijd om
een moodboard
te maken?
verken kleur

blog
Trend 2020:
Natuurlijk
warm wonen

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Neutrale wanden, met karakter
  Zodra de ‘r’ weer in de maand komt, verandert het licht. Dagen worden donkerder, en de warmte trekt uit de lucht. Bladeren verschieten van kleur, en het is de perfecte tijd om in de natuur op zoek te gaan naar mooie vondsten voor in de herfstschaal. 
 • Creatief met muurverf!
  Is een saaie muur niets voor jou? Ga dan eens voor de creatieve aanpak. 
 • Voorjaar in je huis vraagt om iets fris op de muur
  Het is voorjaar! Is dit ook jouw favoriete seizoen? Waar de zomer vaak te heet is om echte klussen aan je huis te doen, kan dat nu bij uitstek. Een vrij weekend kun je zo mooi besteden aan wat klusjes aan je huis om het zomer klaar te maken. 

DECOKAY BLOGS

 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 
 • Jouw muur, jouw canvas
  Speciale effecten op de muur; hoe doe je dat? Inspiratie voor alle mogelijke vormen op de muur - Hoe je dat doet als een professional? Van betonlook tot lambrisering, en van sjabloon tot degradé, of druipende waterverf muur - met als winnaar de complete muurschildering - Wie durft?!
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP