HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Of klein(er) wonen nu een bewuste keuze is of niet, het hoeft geen belemmering te zijn voor je wooncomfort. Juist knus en overzichtelijk! Maar hoe doe je dat nou, klein behuisd zijn en toch groots wonen? 

Wonen in een tiny house of op 30 vierkante meter?

Als een cocon op de vierkante meter

Als een cocon op de vierkante meter

Start met het kleurenpalet. Donkere kleuren maken een ruimte kleiner, maar ook intiemer. Wil je zo’n geborgen, rijke sfeer en het toch ruimtelijk houden? Schilder dan één wand in je favoriete, donkere kleur. Of maak een behangpaneel dat je aan twee kanten kunt gebruiken: een zijde met donker behang, de andere met lichter behang. Bij druilerig weer kun je dan voor de lichte kant kiezen. Op safe spelen? Ga voor koele tinten zoals grijs, blauw, groen en paars. Met plinten in dezelfde kleur als de muren, vergroot je optisch de ruimte. Spiegels en raampartijen reflecteren het licht, wat ook weer voor een groots gevoel zorgt. 

Bij een lichte vloer heb je wat meer keuzevrijheid in je meubels. Ben je verknocht aan een donkere vloer, dan zul je extra rekening moeten houden met de rest van het interieur om het niet benauwd te laten aanvoelen. Dat betekent lichte (wit, off-white, pastel) meubels, wanden en raamdecoratie. Eén vloer door laten lopen in het gehele huis, in plaats van in elk vertrek een andere, geeft een ruimtelijk effect. En met een licht vloerkleed doorbreek je het donkere vlak. 

En wat hang je voor het raam? Heb je alles licht en luchtig gehouden, dan kun je best lange, dikkere gordijnen nemen. Hoewel een niet al te donkere kleur aan te raden is. Raamdecoratie zoals jaloezieën, plissés, shutters of dupligordijnen zijn natuurlijk helemaal ideaal. Je boekt er letterlijk ruimte mee, omdat deze raamdecoraties strak tegen je raam zitten. Draadloze systemen die elektrisch bedienbaar zijn, bijvoorbeeld via een app, zijn niet alleen makkelijk, maar vergroten ook nog eens je beschikbare leefruimte.

Je hoeft immers geen plek voor je raam of schuifpui vrij te houden om de raamdecoratie te bedienen. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

inspiratie
Een vloer kies
je voor jaren,
laat je goed
informeren

ontdek de
Raambekleding en raamdecoratie
van Decokay Design

blog
Licht wonen met
een licht gemoed!

advies
Wat is een
behangpaneel

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zomer én winter dat voorjaarsgevoel?
    Het gevoel dat je hart vult als je weer naar buiten kunt om de eerste zonnestralen te ‘plukken’ is onbeschrijflijk. Vaak geeft het een energie die naar binnen slaat op alle fronten. Niet voor niets noemen ze het: ‘zomer in de bol’ of ‘voorjaarskriebels’.
  • Een warm, en opgeruimd welkom
    De hal; bij wie is dat geen rommeltje? Daar heb je geen kinderen voor nodig. Je hebt allemaal meerdere jassen - voor elk seizoen, dus minstens drie - in Nederland. En alle schoenen halen het op één of andere magische manier ook nooit de trap op. 
  • Je hele nieuwe huis stylen; wat heb je nodig?
    Je hebt vast wel eens - of vaker - een kamer opnieuw ingericht, van muur tot vloer en raambekleding. Maar een hele woning vergt een integrale blik en dus een totaal andere aanpak.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP