HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Je bent op zoek naar vernieuwing in je interieur. Je bladert watertandend door de woonbladen en vindt het ene interieur nog mooier dan het andere. Leuk, al die nieuwe trends. Maar je wilt het deze keer graag wat doordachter aanpakken. 

Hoe kun je kiezen uit meerdere woonstijlen

Help! Ik vind meerdere woonstijlen leuk

Help! Ik vind meerdere woonstijlen leuk

Een probleem dat veel mensen parten speelt, is het feit dat je smaak vaak niet echt onder één specifieke woonstijl valt. Als jouw smaak ook vrij breed is, is daar feitelijk niets mis mee, want dit is bij de meeste mensen het geval, zelfs bij interieurontwerpers. Woonstijlen kun je bovendien uitstekend combineren. Maar het is wel belangrijk om de eenheid te bewaren. 

Bij dit dilemma, dat veel mensen parten speelt, is het zaak om per ‘interieur onderdeel’ een keuze te maken. Wanneer je dit gedaan hebt, maak je een keuze ten aanzien van jouw uiteindelijk favoriete woonstijl.

Hoe ga je te werk? Duik de woonbladen in, doe online inspiratie op, en maak een moodboard (een knipselboek/document waarin je per ruimte al je favoriete plaatjes verzamelt). Dat klinkt misschien wat overdreven, maar het gaat je echt helpen.

Zo verzamel je alle meubels die je leuk vindt, alle soorten raamdecoratie, alle vloeren, alle soorten muren (maak absoluut een selectie van je favoriete behang, dit zegt veel over jouw stijl). Vergeet ook accessoires en armaturen niet; wat voor stijl handgrepen vind je mooi bijvoorbeeld. 

Wanneer je verzameling compleet is, kies je de meest aanwezige stijl als jouw woonstijl. Koos je veel vintage meubels, ga je overwegend voor lichte ruimtes, heb je plaatjes van rieten manden, en zitten er kalkverf muren tussen? Dan is de basic woonstijl met retro invloeden misschien wel jouw stijl. Online vind je handige links voor de verschillende woonstijlen om er meer vertrouwd mee te raken.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Classico krijtverf
van Pure & Original

ontdek de
Sikkens Alphacryl Pure Mat,
extreem matte muurverf

advies
Lambrisering
met muurverf

ontdek de
Wijzonol
trendcorner

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Help! Ik vind meerdere woonstijlen leuk
  Je bent op zoek naar vernieuwing in je interieur. Je bladert watertandend door de woonbladen en vindt het ene interieur nog mooier dan het andere. Leuk, al die nieuwe trends. Maar je wilt het deze keer graag wat doordachter aanpakken. 

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP