HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De keuken is een plek waar je veel tijd doorbrengt. Het is ook een plek die intensief gebruikt wordt. Het is dan ook belangrijk om bij de basis te beginnen, en die randvoorwaarden mee te nemen in je styling. 

Welke vloer en raambekleding in de keuken

Met plezier de keuken in!

Met plezier de keuken in!

In de keuken wil je een vloer die tegen water kan, en tegen een stootje - voor als er weer eens een bord uit je handen glipt. Nou is het enige dat je daartoe niet kunt rekenen eigenlijk tapijt. Want zowel laminaat als PVC en vinyl, zijn tegenwoordig dermate doorontwikkeld, dat ze prima in een keuken gelegd kunnen worden. Bij laminaat moet je dan alleen voor een waterbestendige variant kiezen.

Het is echter een goed idee om, voordat je de vloer kiest, te bedenken wat voor stijl je wilt. Het mooiste is namelijk als de muren passen bij de vloer en die weer bij de raambekleding enzovoort.

Ga in de basis uit van de stijl die past bij jouw keukenblok. Heb je strakke, zwarte keukenkastjes, of juist romantische houten deurtjes met ornamenten? Bij beide past een heel andere basisinrichting. Qua kleur kun je (zeker) in een keuken best uitpakken. Je hoeft dus niet meteen voor zwart/wit of grijs te gaan in een strakke keuken. De kracht zit hem in het gebruik van de juiste producten en materialen. 

Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je wand te latexen met een poeder matte muurverf. Die zijn er in goed afneembare varianten, en geven meteen een totaal ander gezicht aan de ruimte (mooi contrast bij glanzend gelakte keukenkastjes). Maar met een goede spatwand aan de achterzijde, kun je de overige wanden in je keuken ook prima behangen. 

Een strakke keuken kun je omtoveren tot moderne Marokkaanse riad, door bijvoorbeeld op de tegenoverliggende wand een knallend, donkerblauw behang met geometrische gouden vormen te plaatsen, een look die je kan versterken met zwarte, aluminium jaloezieën, en mozaiektegels (van PVC) op de vloer. 

Heb jij wat romantischer keukenkastjes, maar wil je die stijl liever niet benadrukken? Door voor een wand met fotobehang van een complete jungle te kiezen, sta je ineens te koken in het oerwoud. Combineer je dit met houten jaloezieën, dan maakt de lichtinval op de donkere houten (laminaat...) vloer jouw oase af.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Houten jaloezieën
van Decokay Design

ontdek de
vloer collecties
bij Decokay

advies
Wat is het verschil
tussen een PVC-vloer
en een vinyl vloer?

inspiratie
Wat is de beste
raambekleding voor
jouw woonkeuken?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Pvc duurzamer dan je denkt
  Wil je dat jouw vloer behalve mooi en behaaglijk ook duurzaam is en minder belastend voor het milieu? Kies dan voor een vloer van natuurlijke materialen zoals bamboe, jute, kurk, linoleum, natuursteen, sisal of rubber. Of… voor een pvc vloer.
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.
 • Dé kleur voor op de vloer? Go grey!
  Grijs is dé kleur voor een perfecte vloer. Waarom? Omdat je grijs prima kunt combineren met andere kleuren in je interieur, en je hem in elk materiaal, print en dessin kunt kiezen.  Bovendien is deze kleur warmer dan een witte vloer.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP