HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De blits in huis maak je met je keuken. Stem hem compleet af op je woonstijl, of dat nou modern is met een gewaagde marmer(look) en messing kranen, stoer industrieel met RvS of nostalgisch landelijk met veel hout.

Woonkeuken belangrijk onderdeel van interieur

In de keuken gebeurt het!

In de keuken gebeurt het!

De keuken is zo’n plek in huis waar veel gebeurt. Van het kopje koffie drinken in de ochtend tot het bereiden van een maaltijd in de avond en het samenkomen met familie of vrienden voor een drankje. Heb je, zoals tegenwoordig veel mensen, een open keuken, dan is het daadwerkelijk een geïntegreerd onderdeel van je huis. Je kijkt er immers vaak tegenaan en kunt de kasten en het werkblad eigenlijk beschouwen als meubels. Dat wil zeggen dat je dezelfde soort materialen en kleurstellingen kunt gebruiken voor je keuken als in je dining, living en andere vertrekken die aan de keuken verbonden zijn. 

En die materialen en kleuren zijn er op keukengebied inmiddels legio. Steen, beton(look), marmer(look), hout(look) en alle denkbare kleuren. Wil je dat de keuken één geheel vormt met de rest, begin dan met de vloer. Met dezelfde vloer in alle ruimtes die in elkaar overlopen, creëer je harmonie en rust. Dat geldt tevens voor de wanden. Loopt een wand waar je keuken tegenaan staat door in bijvoorbeeld je huiskamer, dan kun je die gehele wand dezelfde kleur geven. Zo betrek je de keuken optimaal bij de woning.  

Raambekleding kan natuurlijk niet achterblijven. Maar let op, het moet ook praktisch zijn in de keuken waar stoom en vetspatten de ronde doen. Qua materiaal kun je denken aan houten, bamboe of aluminium jaloezieën, vouwgordijnen of rolgordijnen. De kleur kun je prima afstemmen op de raambekleding in de aangrenzende vertrekken. 

Met accessoires geef je de finishing touch aan je keuken. Denk aan een tof servies, mooie snijplanken, (kruiden)planten, thee- en handdoeken, een fruitschaal of een blikvanger in de vorm van een vaas met vrolijke bloemen. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
no limits
gordijnstoffen
van Toppoint

advies
Hoe maak ik mijn
gordijnen schoon?

blog
Rolgordijnen:
zoveel meer dan
‘iets voor je raam’

ontdek de
exclusieve en
moderne stoffen
van Holland Haag

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
 • Een haat-liefde verhouding met de elementen…
  Dubbel… Dat is de beste omschrijving van mijn gevoel over het Hollandse klimaat. Zou ik in een tropisch oord willen wonen? Zeker niet. Noch in een koud klimaat. Die afwisseling van spijs doet mij wel eten. Maar… ik zou graag wel de lusten, maar niet de lasten willen hebben…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP