STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De blits in huis maak je met je keuken. Stem hem compleet af op je woonstijl, of dat nou modern is met een gewaagde marmer(look) en messing kranen, stoer industrieel met RvS of nostalgisch landelijk met veel hout.

Woonkeuken belangrijk onderdeel van interieur

In de keuken gebeurt het!

In de keuken gebeurt het!

De keuken is zo’n plek in huis waar veel gebeurt. Van het kopje koffie drinken in de ochtend tot het bereiden van een maaltijd in de avond en het samenkomen met familie of vrienden voor een drankje. Heb je, zoals tegenwoordig veel mensen, een open keuken, dan is het daadwerkelijk een geïntegreerd onderdeel van je huis. Je kijkt er immers vaak tegenaan en kunt de kasten en het werkblad eigenlijk beschouwen als meubels. Dat wil zeggen dat je dezelfde soort materialen en kleurstellingen kunt gebruiken voor je keuken als in je dining, living en andere vertrekken die aan de keuken verbonden zijn. 

En die materialen en kleuren zijn er op keukengebied inmiddels legio. Steen, beton(look), marmer(look), hout(look) en alle denkbare kleuren. Wil je dat de keuken één geheel vormt met de rest, begin dan met de vloer. Met dezelfde vloer in alle ruimtes die in elkaar overlopen, creëer je harmonie en rust. Dat geldt tevens voor de wanden. Loopt een wand waar je keuken tegenaan staat door in bijvoorbeeld je huiskamer, dan kun je die gehele wand dezelfde kleur geven. Zo betrek je de keuken optimaal bij de woning.  

Raambekleding kan natuurlijk niet achterblijven. Maar let op, het moet ook praktisch zijn in de keuken waar stoom en vetspatten de ronde doen. Qua materiaal kun je denken aan houten, bamboe of aluminium jaloezieën, vouwgordijnen of rolgordijnen. De kleur kun je prima afstemmen op de raambekleding in de aangrenzende vertrekken. 

Met accessoires geef je de finishing touch aan je keuken. Denk aan een tof servies, mooie snijplanken, (kruiden)planten, thee- en handdoeken, een fruitschaal of een blikvanger in de vorm van een vaas met vrolijke bloemen. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
no limits
gordijnstoffen
van Toppoint

advies
Hoe maak ik mijn
gordijnen schoon?

blog
Rolgordijnen:
zoveel meer dan
‘iets voor je raam’

ontdek de
exclusieve en
moderne stoffen
van Holland Haag

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • In blijde verwachting van….?
  Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?
 • Maak deze stylingfouten in je interieur niet!
  ‘Personality goes a long way’ is een uitspraak die zeker opgaat voor interieur design. Een persoonlijke noot doet wonderen. Voorkom de veelgemaakte fout van de eenheidsworst of het showroom effect, en ga voor jouw eigen stijl! Maar waar kun je in elk geval op letten als het gaat om je interieur?
 • Thuiswerken in jouw stijl!
  Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

DECOKAY BLOGS

 • Interieur ‘fouten’ ken jij ze al?
  Wat zijn de meest gemaakte fouten bij de indeling van je interieur en waar moet je op letten? Koop je alles nieuw, ook de meubels? Dan heb je de vrije hand. Zo niet, dan werk je om de bestaande items heen met deze richtlijnen.
 • Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!
  Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. En Bright Skies brengt mij letterlijk in vervoering.
 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP