HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De blits in huis maak je met je keuken. Stem hem compleet af op je woonstijl, of dat nou modern is met een gewaagde marmer(look) en messing kranen, stoer industrieel met RvS of nostalgisch landelijk met veel hout.

Woonkeuken belangrijk onderdeel van interieur

In de keuken gebeurt het!

In de keuken gebeurt het!

De keuken is zo’n plek in huis waar veel gebeurt. Van het kopje koffie drinken in de ochtend tot het bereiden van een maaltijd in de avond en het samenkomen met familie of vrienden voor een drankje. Heb je, zoals tegenwoordig veel mensen, een open keuken, dan is het daadwerkelijk een geïntegreerd onderdeel van je huis. Je kijkt er immers vaak tegenaan en kunt de kasten en het werkblad eigenlijk beschouwen als meubels. Dat wil zeggen dat je dezelfde soort materialen en kleurstellingen kunt gebruiken voor je keuken als in je dining, living en andere vertrekken die aan de keuken verbonden zijn. 

En die materialen en kleuren zijn er op keukengebied inmiddels legio. Steen, beton(look), marmer(look), hout(look) en alle denkbare kleuren. Wil je dat de keuken één geheel vormt met de rest, begin dan met de vloer. Met dezelfde vloer in alle ruimtes die in elkaar overlopen, creëer je harmonie en rust. Dat geldt tevens voor de wanden. Loopt een wand waar je keuken tegenaan staat door in bijvoorbeeld je huiskamer, dan kun je die gehele wand dezelfde kleur geven. Zo betrek je de keuken optimaal bij de woning.  

Raambekleding kan natuurlijk niet achterblijven. Maar let op, het moet ook praktisch zijn in de keuken waar stoom en vetspatten de ronde doen. Qua materiaal kun je denken aan houten, bamboe of aluminium jaloezieën, vouwgordijnen of rolgordijnen. De kleur kun je prima afstemmen op de raambekleding in de aangrenzende vertrekken. 

Met accessoires geef je de finishing touch aan je keuken. Denk aan een tof servies, mooie snijplanken, (kruiden)planten, thee- en handdoeken, een fruitschaal of een blikvanger in de vorm van een vaas met vrolijke bloemen. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
no limits
gordijnstoffen
van Toppoint

advies
Hoe maak ik mijn
gordijnen schoon?

blog
Rolgordijnen:
zoveel meer dan
‘iets voor je raam’

ontdek de
exclusieve en
moderne stoffen
van Holland Haag

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Ronde, warme vormen omarmen
  Verleidelijk rond is de trend, en dan bedoelen we natuurlijk de woontrend… Eigenlijk is er vrij weinig onderscheid. Ronde vormen nodigen uit en staan voor warmte, ongedwongenheid en vriendelijkheid.
 • Een hip huis met betonlook!
  Je kunt er niet omheen: de betonlook is een trend al langere tijd en zie je dus terug in veel interieurs. Het leuke is dat betonlook gegarandeerd bij jouw woonstijl past, want het is zo ontzettend gemakkelijk te combineren met wit, zwart, pastel en natuurlijke materialen!
 • Natuurlijke kleuren in je interieur, durf jij het aan?
  Denk je aan aardse, natuurlijke kleuren, dan denk je misschien aan terracotta of okergeel. Durf jij te gaan voor aardse en rustige kleuren? Dan maak je van je huis een thuis. Laat je verrassen door de kleuren uit de natuur.

DECOKAY BLOGS

 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 
 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Aarden met kleuren uit de natuur
  In deze rare tijden zijn we allemaal op zoek naar balans. Balans tussen buiten en binnen, zowel in je huis als in je hoofd. En laten aardse kleuren daar nu perfect bij helpen. Ontdek hoe je met deze natuurlijke kleuren rust brengt in je hoofd en je leven!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP