STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Klinkt bekend? Een prachtig steigerhouten bankstel aanschaffen om hem vervolgens te verwaarlozen?

Welke verf kiezen voor hout buiten

Hoe houd jij je tuinset fraai?

Hoe houd jij je tuinset fraai?

Écht goede buitenverf, wat is dat, en hoe vaak moet je buitenhout onderhouden? Maakt het nog uit welke verf je gebruikt? Zo op het eerste gezicht denk je misschien van niet. Maar iedereen die zijn dure tuinset ooit in zes jaar heeft zien verpieteren, weet beter.

Hout, eenmaal los van zijn natuurlijke aarde, heeft bescherming nodig. De beste bescherming? Een ondoordringbare laag verf. Dan moet je alleen wel zeker weten dat er niet toch nog ergens vocht binnen kan dringen in het hout. Zoals bij de onderkant van de poten. Als deze niet droog staan, kruipt het vocht gewoon in het hout omhoog. Maar dat vocht kan vervolgens niet meer weg! Met blaasjes als gevolg.

In sommige gevallen kun je dus beter kiezen voor een beits. Die laat vocht deels in het hout, maar zorgt er ook voor dat het weer kan verdampen. Het is hoe dan ook verstandig om je goed te laten adviseren. Want je buitendeuren en kozijnen behandel je weer op een andere manier dan de houten tuinset. En de beste oplossing voor hout is natuurlijk altijd: gebruik het juiste product!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Ontdek
Wijzonol
krachtige muurverf
voor buiten

Advies
Waar moet je op
letten bij verfwerk
buiten?

Inspiratie
Bohemian stijl tuin:
de basis

Blog
Tuinhuis verven:
geen alledaagse klus

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Hoe houd jij je tuinset fraai?
  Klinkt bekend? Een prachtig steigerhouten bankstel aanschaffen om hem vervolgens te verwaarlozen?
 • Zwarte kozijnen, de trend van nu! 
  Chique, elegant en helemaal 2020? Zwarte buitenkozijnen zijn dé eyecatchers voor je huis. Of je nu een rijtjeshuis hebt, een grachtenpand of een monumentale boerderij, met zwarte kozijnen maak je jouw buitenboel helemaal van nu! 
 • Klaar voor een beetje glans op je gevel?
  Als je denkt dat je zomaar elke verf kunt gebruiken voor je buitenkozijnen, dan heb je het mis. Niet alleen de kleur, ook de verf zelf geeft je huis net dat beetje extra. Ga voor glans voor de mooiste kozijnen!

DECOKAY BLOGS

 • Hollandse lente - extra plaid en gaan!
  Bibber- of barbecue weer? Het voorjaar in Nederland laat nog wel eens op zich wachten, of komt juist met een kracht binnen gerold in maart, en laat je vervolgens in april gewoon zitten met een hagelbui. Four seasons in one day, van hagel tot felle zon, zijn schering en inslag.
 • We maken nu tijd voor ‘Operatie Garage’ 
  We zijn al jaren aan het verbouwen en de garage naast ons huis was op de lange baan geschoven. Maar deze zomer staat ‘Operatie Garage’ op het programma. En het eindresultaat mag er zijn!
 • Tuinhuis verven: geen alledaagse klus
  Na mijn kozijnen, deuren en tuinbankje, ga ik toch ook maar aan de slag met mijn tuinhuis. Dat is weer even andere koek. Gelukkig word ik bij Decokay altijd goed verder geholpen, want welke verf is geschikt voor een tuinhuisje. Voor mijn tuinhuis kreeg ik het advies Schakelverf, daar ga ik dus mee aan de slag …  

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP