HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Zomer en winter een zonnig gevoel? Ga voor geel voor de ramen! Niets brengt zo’n vrolijk, enerverend gevoel in huis als geel. En het kan weer, want geel is uitgeroepen tot Pantone kleur van het jaar, dus je vindt hem in overvloed.

Verduisterende gele gordijnen zorgen voor sfeer

Een zonnige blik naar buiten

Een zonnige blik naar buiten

Geel versterkt de creativiteit, blijkt uit onderzoek. Wie van geel houdt, heeft geen reden nodig om deze gezellige frisse kleur in huis te halen. Maar als je nog twijfelt, kan dit een mooie reden zijn om je horizon te verbreden, en de zonnige kleur geel te verwelkomen in je interieur.

Met geel, van okergeel tot citroengeel of Illuminating geel (de Pantone kleur van het jaar) breng je met weinig middelen frisse accenten aan. Zo kun je bijvoorbeeld in de werkkamer, waar je last hebt van hinderlijke lichtinval op het scherm, kiezen voor gele gordijnen, met eventueel een sunblock coating. Een mooie plek om te experimenteren met deze actieve kleur.

Tegenwoordig kun je gordijnen overigens in elke kleur kiezen die jij wil, zonder dat je hoeft te denken aan voeren, of zware overgordijnen. Je hoeft namelijk niet langer rekening te houden met de kleur of dikte van de stof zelf als ‘licht stopper’.

Van nature houden donkere kleuren licht beter tegen dan lichte kleuren. De ontwikkelingen staan echter niet stil, en met het nieuwste van het nieuwste: sunblockers op semi transparante gordijnen, heb je het beste van twee werelden. De kleur die jij wil, en de zon waar - en wanneer - jij hem wil.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Inspiratie
Raamdecoratie in kleur,
durf jij het aan?

Ontdek
Luxaflex® Plissé® Shades:
decoratief en functioneel

Blog
Cosi-gordijnen voor rust
en gezelligheid in huis

Advies
Kunnen gordijnen op
maat gemaakt worden?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Hotel chique raambekleding
  Een hotel chique interieur is hartstikke hip. Stel op jouw vloer liggen mooie antraciete PVC-tegels en je hebt de wanden in een donkerblauwe tint geverfd. Dan is je huis in de hotel chique sfeer bijna klaar. Het enige dat nog ontbreekt is raambekleding.
 • Glas in lood of geweldige gordijnen? Pak uit met Art Deco!
  Denk je aan Art Deco, dan denk je aan grote glas in loodramen met sierlijke kleuren. Ook zonder deze kenmerkende raamdecoratie kun je je interieur al de perfecte dosis Art Deco geven.
 • Een zonnige blik naar buiten
  Zomer en winter een zonnig gevoel? Ga voor geel voor de ramen! Niets brengt zo’n vrolijk, enerverend gevoel in huis als geel. En het kan weer, want geel is uitgeroepen tot Pantone kleur van het jaar, dus je vindt hem in overvloed.

DECOKAY BLOGS

 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP