HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Valt het jou ook op dat er steeds meer geel te zien is in de woonbladen en qua accessoires? Dat kan kloppen. Geel heeft een onmiskenbare comeback gemaakt. Hoe pas je geel toe in je interieur zonder dat het gaat overheersen?

Geel combineren met andere kleuren in je interieur

Hoe past geel in jouw interieur?

Hoe past geel in jouw interieur?

Lang was geel not done. Dat zie je vaak bij kleuren die een bepaalde tijd erg in de mode waren. Die krijgen dan als het ware even een time-out. Maar dat verdomhoekje verdient geel natuurlijk niet. Fijn dus, dat deze prachtige kleur weer in de spotlights mag staan. (In alle vormen wel te verstaan.)

Geel is een kleur met een rijke filosofie erachter. Zo staat geel bekend als een kleur die de communicatie en hersenen stimuleert, en aanzet tot creatief denken. Vanzelfsprekend is geel ook een vrolijke kleur. Maar denk nou niet ‘hup alles geel’, want er zijn wat restricties… Overkill ligt op de loer bij deze expressieve kleur.

Weten hoe geel in jouw woonstijl past? Hieronder vind je wat inspiratie tips:
Warm, etnisch, mediterraanse stijl: combineer okergeel met natuurlijk tinten als oranje/terracotta, rood/bruin en indigo blauw. Materialen: natuurlijk hout, riet en goud.
Modern interieur: combineer met zwart/wit, blauw of paars (knallen met complementaire kleuren mag).
Urban Jungle/stedelijk: veel groene planten, beperk de combinatie met andere primaire kleuren zoals rood en blauw. Het groen van de planten geeft al genoeg contrast.
Industrieel: grijs(groen) of taupe, breng gele accenten aan met accessoires, hou het rustig.
Romantisch: gebruik zachte geels, naar citroen toe, en vul eventueel aan met zacht roze en wit.
Vintage of retro interieur: nergens voelt geel zich zo thuis als in deze interieurs. Zorg wel voor één matchende kleur geel, of werk met de 60-30-10 regel.
Werkruimte: geel bevordert creativiteit en communicatie, geeft energie, stimuleert je geheugen en hersenen. Een gele wand zou hier perfect zijn.
Donkere ruimtes opfleuren: zet het lichte spectrum geel in.
Hotelchique: primaire geel met zwart/wit/grijs en opvallende dessins.

Op de juiste manier toegepast geeft geel elk interieur een zonnige boost!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Blog
Glim en glam in je interieur…
chique of niet?

Ontdek
Stoffen van JAB passen
in elk interieur

Inspiratie
Tips voor een trendy
vintage interieur

Advies
Wat is een klassieke
woonstijl?

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • In blijde verwachting van….?
  Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?
 • Maak deze stylingfouten in je interieur niet!
  ‘Personality goes a long way’ is een uitspraak die zeker opgaat voor interieur design. Een persoonlijke noot doet wonderen. Voorkom de veelgemaakte fout van de eenheidsworst of het showroom effect, en ga voor jouw eigen stijl! Maar waar kun je in elk geval op letten als het gaat om je interieur?
 • Thuiswerken in jouw stijl!
  Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

DECOKAY BLOGS

 • Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?
  Het ‘Nieuwe Werken’, ik kan me nog herinneren dat die term geïntroduceerd werd bij de gemeente waar ik destijds werkte. Een duur woord voor thuiswerken dus. Een trend die in 2005 startte onder invloed van Bill Gates, maar die pas echt van de grond kwam door een wereldwijd virus.
 • De finesses van Art Deco voor een huis dat gezien mag worden!
  Wij zijn om: nu we weer langzaam uit onze coconnetjes komen, is het ook tijd voor een nieuw interieur. En om een frisse start te maken, kijken we naar de tijdloze stijl Art Deco die helemaal bij ons past.
 • Oeh lala, hotel chique… maar wel thuis
  Hoe krijg je die hippe hotel chique uitstraling? Past hotel chique in de woonkamer of slaapkamer? Werk je met goud of zilver? Gezien op VT Wonen; hotel chique is het nieuwe hip!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP