STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Valt het jou ook op dat er steeds meer geel te zien is in de woonbladen en qua accessoires? Dat kan kloppen. Geel heeft een onmiskenbare comeback gemaakt. Hoe pas je geel toe in je interieur zonder dat het gaat overheersen?

Geel combineren met andere kleuren in je interieur

Hoe past geel in jouw interieur?

Hoe past geel in jouw interieur?

Lang was geel not done. Dat zie je vaak bij kleuren die een bepaalde tijd erg in de mode waren. Die krijgen dan als het ware even een time-out. Maar dat verdomhoekje verdient geel natuurlijk niet. Fijn dus, dat deze prachtige kleur weer in de spotlights mag staan. (In alle vormen wel te verstaan.)

Geel is een kleur met een rijke filosofie erachter. Zo staat geel bekend als een kleur die de communicatie en hersenen stimuleert, en aanzet tot creatief denken. Vanzelfsprekend is geel ook een vrolijke kleur. Maar denk nou niet ‘hup alles geel’, want er zijn wat restricties… Overkill ligt op de loer bij deze expressieve kleur.

Weten hoe geel in jouw woonstijl past? Hieronder vind je wat inspiratie tips:
Warm, etnisch, mediterraanse stijl: combineer okergeel met natuurlijk tinten als oranje/terracotta, rood/bruin en indigo blauw. Materialen: natuurlijk hout, riet en goud.
Modern interieur: combineer met zwart/wit, blauw of paars (knallen met complementaire kleuren mag).
Urban Jungle/stedelijk: veel groene planten, beperk de combinatie met andere primaire kleuren zoals rood en blauw. Het groen van de planten geeft al genoeg contrast.
Industrieel: grijs(groen) of taupe, breng gele accenten aan met accessoires, hou het rustig.
Romantisch: gebruik zachte geels, naar citroen toe, en vul eventueel aan met zacht roze en wit.
Vintage of retro interieur: nergens voelt geel zich zo thuis als in deze interieurs. Zorg wel voor één matchende kleur geel, of werk met de 60-30-10 regel.
Werkruimte: geel bevordert creativiteit en communicatie, geeft energie, stimuleert je geheugen en hersenen. Een gele wand zou hier perfect zijn.
Donkere ruimtes opfleuren: zet het lichte spectrum geel in.
Hotelchique: primaire geel met zwart/wit/grijs en opvallende dessins.

Op de juiste manier toegepast geeft geel elk interieur een zonnige boost!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Blog
Glim en glam in je interieur…
chique of niet?

Ontdek
Stoffen van JAB passen
in elk interieur

Inspiratie
Tips voor een trendy
vintage interieur

Advies
Wat is een klassieke
woonstijl?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • In blijde verwachting van….?
  Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?
 • Maak deze stylingfouten in je interieur niet!
  ‘Personality goes a long way’ is een uitspraak die zeker opgaat voor interieur design. Een persoonlijke noot doet wonderen. Voorkom de veelgemaakte fout van de eenheidsworst of het showroom effect, en ga voor jouw eigen stijl! Maar waar kun je in elk geval op letten als het gaat om je interieur?
 • Thuiswerken in jouw stijl!
  Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

DECOKAY BLOGS

 • Interieur ‘fouten’ ken jij ze al?
  Wat zijn de meest gemaakte fouten bij de indeling van je interieur en waar moet je op letten? Koop je alles nieuw, ook de meubels? Dan heb je de vrije hand. Zo niet, dan werk je om de bestaande items heen met deze richtlijnen.
 • Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!
  Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. En Bright Skies brengt mij letterlijk in vervoering.
 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP