HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN






















Goud of zilver in huis… you love it or you hate it! Toch hoeft het niet zo zwart-wit te zijn. Want wanneer je heel subtiel deze edelmetalen laat terugkomen in je interieur, krijg je een verfijnd en luxueus geheel.

Goud of zilver combineren met je interieur

Subtiel of ‘over the top’ met goud en zilver

Subtiel of ‘over the top’ met goud en zilver

De uitspraak ‘goud is fout’ gaat allang niet meer op. Sterker nog, een vleugje goud is een ware woontrend. Dat is niet zo gek als je bedenkt dat je goud op veel manieren kunt toepassen en in vrijwel alle woonstijlen. Zilver geeft vaak een wat stoerdere look, terwijl goud meer verfijnd is. Hoewel, een donkere tegel in de badkamer gecombineerd met gouden kranen, geeft toch ook een robuust effect.
 
Wanneer je goud combineert met een nagenoeg witte inrichting, bijvoorbeeld bij een Scandinavische woonstijl, dan breng je je interieur letterlijk tot leven. Matte, of glimmend gouden accessoires in een klassieke of industriële woonstijl frist de boel een beetje op. En natuurlijk zijn gouden accenten in een Botanische stijl helemaal hot. Daarentegen geeft zilver vaak een wat koelere en serene uitstraling… maar tegen een donkere muur… helemaal prachtig.

Iedereen past een trend op zijn eigen manier toe in huis. Waar sommigen helemaal ‘over the top’ gaan met gouden en zilveren meubels, of misschien zelfs een gouden panter-lamp, kiezen anderen voor een subtielere toepassing. Van een mooi gouddraad in een luchtige inbetween voor het raam, tot een zilveren print op een behang. Je interieur style je verder af met accessoires en accenten. Rest alleen nog de vraag: #teamgoud of #teamzilver...

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

inspiratie
Creëer je eigen
sierlijke sprookje

impressie
50s Glam collectie
van AS Création

inspiratie
Trendy kleuren
voor je ramen

blog
Glim en glam in je
interieur… chique of niet?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Natuurlijke kleuren in je interieur, durf jij het aan?
  Denk je aan aardse, natuurlijke kleuren, dan denk je misschien aan terracotta of okergeel. Durf jij te gaan voor aardse en rustige kleuren? Dan maak je van je huis een thuis. Laat je verrassen door de kleuren uit de natuur.
 • Inbetweens, vitrage, duettes - zachte lichtfilters geven sfeer
  Steeds vaker zie je in het straatbeeld dat de witte vitrage - of glasgordijnen - zoals we die kennen van vroeger, een kleurtje of motief heeft. Niet altijd - maar vaak wel - is de vitrage vervangen door zogenaamde ‘inbetweens’. Deze zitten qua lichtdoorlatendheid net tussen vitrage en overgordijnen in.
 • Van witte wand naar wow-muur!
  Die witte muren boven de bank en achter de eethoek… Er hangen wat foto’s op linnen, en een replica van een favoriete kunstenaar, gekocht bij een dertien-in-een-dozijn winkel. De verf die erop zit gaat nu al zo’n dikke tien jaar mee. Klussen doe je misschien niet dagelijks voor je lol, maar een wandje verven of behangen is eigenlijk zo gepiept.

DECOKAY BLOGS

 • Aarden met kleuren uit de natuur
  In deze rare tijden zijn we allemaal op zoek naar balans. Balans tussen buiten en binnen, zowel in je huis als in je hoofd. En laten aardse kleuren daar nu perfect bij helpen. Ontdek hoe je met deze natuurlijke kleuren rust brengt in je hoofd en je leven!
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • De muur als centerpiece
  De muur als centerpiece, hoe breng je één of meerdere wanden tot leven als blikvanger in je interieur? Doe je dat met dessins, met kleur, of met materialen, en op welke plek in huis pas je dit het beste toe? Het is een beetje van alles.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP