HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Heb jij een of meerdere stoere jochies in huis? Die verdienen natuurlijk een evenzo stoere jongenskamer. Maar in hoeverre ga je mee in de wens van je zoon om er een glijbaan, fort én onderzoekslaboratorium te plaatsen? 

Hoe richt je een jongenskamer in?

Jongenskamer: orde in de chaos

Jongenskamer: orde in de chaos

Fijn hoe jongens zich kunnen vermaken met lego, autootjes, knikkerbanen en treinen. Je wilt de jongenskamer dan ook zo inrichten dat het een lekker speeldomein is. Maar hoe doe je dat? En hoe voorkom je dat het op een schreeuwerige voetbalkantine lijkt. 

Begin bij de basis: de kleur. Wat is de favoriete kleur van je zoon? Wellicht kan die als uitgangspunt dienen. Wil je dat niet, dan kun je nog altijd voor veilig grijs gaan. Legergroen en petrol blauw zijn ook goede opties: stoer maar toch rustig. 
Meubels zoals het bed, de kledingkast en een bureautje koop, of verf je in deze basiskleur.

Ook de raambekleding kun je in die tint nemen. Verduisterende rolgordijnen bijvoorbeeld of isolerende duettes. Op een andere wand in de kamer plak je een leuk jongensachtig behang waar de basiskleur in terugkomt. Zo houd je het behoorlijk zen. En met accessoires zoals een zitzak, pennenbakjes, prullenmand en wandplankjes in een contrasterende kleur geef je er een vrolijke twist aan. Denk ook eens aan handige stapelkratten in een felle tint of juist in mannelijk zwart. Ideaal voor rondslingerend speelgoed.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

advies
Jaloezie voor
kinderkamer

impressie
A House of Happiness:
kinder gordijnen

blog
Jongenskamer:
Boys and their Toys

ontdek de
Duette® Shades
van Luxaflex®

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zomer én winter dat voorjaarsgevoel?
    Het gevoel dat je hart vult als je weer naar buiten kunt om de eerste zonnestralen te ‘plukken’ is onbeschrijflijk. Vaak geeft het een energie die naar binnen slaat op alle fronten. Niet voor niets noemen ze het: ‘zomer in de bol’ of ‘voorjaarskriebels’.
  • Een warm, en opgeruimd welkom
    De hal; bij wie is dat geen rommeltje? Daar heb je geen kinderen voor nodig. Je hebt allemaal meerdere jassen - voor elk seizoen, dus minstens drie - in Nederland. En alle schoenen halen het op één of andere magische manier ook nooit de trap op. 
  • Je hele nieuwe huis stylen; wat heb je nodig?
    Je hebt vast wel eens - of vaker - een kamer opnieuw ingericht, van muur tot vloer en raambekleding. Maar een hele woning vergt een integrale blik en dus een totaal andere aanpak.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP