HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?

Vloersoorten en welke je het beste kunt kiezen

Vloeren om verliefd op te worden

Vloeren om verliefd op te worden

Puur natuur
Ga je voor een natuurlijke uitstraling, dan is er heel wat te kiezen. Met een parketvloer of een vloer van echt hout, heb je de ultieme natuurlijke look te pakken.
Aandachtspunt is het onderhoud dat natuurlijke materialen vragen. Een houten vloer blijft mooier als je ‘m zo af en toe in de was zet. Ook hebben de weersomstandigheden invloed op de vloer: uitzetten en krimpen zijn zaken waar je rekening mee moet houden. Een mooi alternatief zijn houtlook-vloeren in bijvoorbeeld pvc, laminaat of vinyl.

Kunststof
In kunststof vloeren heb je keuze genoeg. Ga je voor laminaat? Dan heb je lang plezier van een vloer die weinig onderhoud vraagt. Of wat dacht je van vinyl of pvc, die de perfecte basis vormen onder je voeten. Het mooie van kunststof vloeren is dat ze er in diverse vormen en uitvoeringen zijn. Natuurlijk de houtlook, maar ook terrazzo-uitstraling of keramische tegels. Wil je toch liever die gietvloer, dan vind je bij deze vloeren ook een uitgebreid assortiment.

Uitstraling
Het materiaal is belangrijk, met kleur bereik je de uitstraling die je wil. Een donkere vloer geeft meteen warmte en gezelligheid, maar kan een ruimte donker maken. Leg je er een vloerkleed op in een lichtere kleur, dan maak je de ruimte meteen lichter.

Een lichte vloer maakt een ruimte op het oog groter, en ook het legpatroon doet iets met de ruimtelijkheid. Ga je voor een visgraat-patroon? Of voor grote houten planken in XXL-formaat? Met jouw keuze zet je niet alleen je vloer, maar je hele interieur in het zonnetje. Veel plezier met kiezen!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek
Coretec vloer collectie
bij Decokay

impressie
interfloor
Living Stone collectie

advies
Zelf je houten
vloer schilderen

inspiratie
Natuurlijk wonen?
Kies voor hout,
beton en linnen

Ontdek
PVC met de uitstraling van hout of steen

inspiratie
Karpet als kers
op de taart

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • De ideale keukenvloer
  Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP