HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De chaletstijl staat bekend om het gebruik van veel hout en donkere kleuren. Dit maakt het erg knus in huis en geeft een warme en gezellige sfeer. Maar hoe zien de muren bij deze woonstijl eruit?

Hout op de muur met behang

Eens wat anders: hout op de muur!

Eens wat anders: hout op de muur!

Om maar meteen met de deur in je chalet te vallen: kies voor hout op de muur! De schrootjes zijn binnen de chaletstijl nog altijd helemaal hip! Of kies ervoor om een aantal steigerhouten planken tegen de wand aan te schroeven. Dat staat bijvoorbeeld prachtig achter jouw leren Chesterfield bank.

Is echt hout aan de muur iets te heftig? Kies dan voor een fotobehang met houtprint. Behang een muur in het halletje met dit behang. Dat is gezellig binnenkomen en zo waan jij je meteen in je eigen wintersportchalet. Er zijn trouwens verschillende typen houtprint. Van sloophouten planken tot haardvuur blokjes of boomstammen. En wil je helemaal ‘out of the box’? Dan kun je altijd nog een berkenbos fotoprint op de muur aanbrengen. 

Liever met de kwast aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Denk vooral eens buiten de gebaande paden. Kies voor een donkerpaarse kleur, bordeaux rood, donkergroen of donkerblauw. Ook bruintinten passen goed binnen deze chaletstijl. Verf eens een wand in een donkerbruine tint. En psst… De nieuwe kleur van het jaar 2021 (Brave Ground by Flexa) past stiekem ook wel heel goed bij de chaletstijl. De kwast mag ook over de kozijnen. Ouderwets kastanje bruine kozijnen passen goed bij deze stijl!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Sigmacryl Universal Matt -
chique plafondverf en muurverf

blog
Berenvel en houten
balken voor chalet interieur

ontdek de
fotobehang collecties
bij Decokay

advies
Welke invloed heeft dekkende
of transparante beits
bij houtschilderwerk?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur kiezen in je interieur moeilijk? Zo kies je wat bij jouw huis past!
  De juiste kleuren in je interieur zorgen ervoor dat je je helemaal zen voelt. Dat wil jij toch ook? Maar hoe weet je welke kleuren perfect passen in jouw huis? Lees hoe je de ideale kleuren kiest die jouw huis tot leven brengen, en welke kleuren je maar beter voorbij kunt lopen.
 • Wat komt er op de muur in ‘22?
  Wat zijn de verf- en behang trends voor op de muur het komende jaar? Behang is weer gewild. Muren hoeven niet langer als witte muurbloempjes op de achtergrond, maar mogen weer tot de verbeelding spreken.
 • Scandinavisch wonen - wat komt er op de muur?
  Een Scandinavisch interieur mag niet te druk worden. Het moet licht blijven, maar wat er ook gebeurt, het mag óók niet te steriel worden. Je wilt dus in ieder geval niet alle wanden wit verven...

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP