HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Raamdecoratie is een term die tegenwoordig veel beter van toepassing is dan de term ‘raambekleding’. Er is aanbod van de meest schitterende inbetweens- tot aan rijke overgordijnstoffen. En van vernuftige zonwerende dupligordijnen tot plissés. Kunstwerkjes voor je ramen dus. Soms spreken we zelfs van zonwering voor binnen.

Raamdecoratie tegen muggen en tegen zon

Raamdecoratie; vergeet ook de functie niet!

Raamdecoratie; vergeet ook de functie niet!

Maar met alle moois zou je bijna vergeten dat een raam ook open kan… En wat voor fraais je er ook voor hebt hangen, dat interesseert die irritante muggen in de zomer he-le-maal niks.

Een professioneel advies voor raamdecoratie neemt dan ook alle aspecten mee. Van schadelijk zonlicht tot functioneel donker - en van optrekkende koude tot warmte in de zomer. En last but not least; van het muggenprobleem!

Velen van ons blijven jarenlang dweilen met de kraan open. Dit terwijl een eenmalige investering in een goede hor op maat (al was het maar voor de slaapkamers) je leven zoveel aangenamer kan maken. Niet voor niets hebben vrijwel alle vakantiewoningen horren. En Nederland doet qua zomers al lang niet meer onder voor Zuid Frankrijk… (Dat buitje af en toe is niet iets waar de muggen zich erg druk om maken.) 

Tenzij je een ervaren klusser bent, is een hor typisch iets dat je beter door een professional kunt laten installeren. Maar ergens is dat ook wel zo fijn. Het is een besluit dat je neemt waarna je na een bezoekje aan de vakhandel achterover kunt leunen, van inmeten tot plaatsen. 

Nu is het natuurlijk wel zo dat een hor niet het hele jaar door gebruikt wordt. Misschien wil je daarom in de zomer geen lijst zien, of misschien wil je überhaupt voor dit doel niet hoeven schroeven in je raam. Dat hoeft ook niet. Er zijn hele handige inzet systemen. De zogenaamde ‘inzethor’ is dan ook erg populair. 

Ook wanneer je openslaande deuren hebt, kunnen muggen een probleem vormen in je huiskamer. En ook daar zit je ‘s avonds graag rustig te genieten zonder gezoem om je oren. Hiervoor zijn rolhordeuren zeer geschikt. Je plaatst een rolhor in- of voor het kozijn van je tuindeur. Hij rolt vanzelf naar de zijkanten op als je hem opent. 

Vrees je dat hij zal misstaan in je interieur? Veel horren zijn in meerdere kleuren leverbaar, en soms zelfs ook te bestellen in een specifieke RAL kleur, of met trendy strepen.

Je kunt een hor altijd gewoon combineren met jouw gekozen raambekleding. Maar als je toch al op zoek gaat naar nieuwe raamdecoratie, is het meenemen van deze ‘aanvullende behoefte’ zeker een goed idee!

Goed om te weten: voor élk raam (rond- of rare vorm, moeilijke hoeken, of draai- en kiepramen) is een hor op maat te maken!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Horren houden
insecten op afstand

blog
Geplette muggen op
de muur zijn verleden tijd!

advies
Zijn voor alle
soorten kozijnen
horren te vinden?

ontdek de
horren collecties
bij Decokay

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Bromvliegen, wespen, muggen - opvliegen!
  We doen er tegenwoordig alles aan om de insecten stand op peil te houden. Lepeltjes suiker, insectenhotels, beplanting, noem maar op. Maar binnen willen we ze liever niet! Zijn ze eenmaal binnen, dan worden ze ‘vogelvrij’ verklaard. Horren zijn dan dé milieuvriendelijke oplossing.
 • Raamdecoratie; vergeet ook de functie niet!
  Raamdecoratie is een term die tegenwoordig veel beter van toepassing is dan de term ‘raambekleding’. Er is aanbod van de meest schitterende inbetweens- tot aan rijke overgordijnstoffen. En van vernuftige zonwerende dupligordijnen tot plissés. Kunstwerkjes voor je ramen dus. Soms spreken we zelfs van zonwering voor binnen.

DECOKAY BLOGS

 • Diervriendelijke horren - een breed begrip…
  Om te voorkomen dat irritatie stijgt, en oplossingen structureel - verre van structureel - worden… Heb ik mezelf een belofte gedaan om dingen in mijn leven voortaan tijdig en grondig aan te pakken. Wijsheid komt met de jaren…
 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Geplette muggen op de muur zijn verleden tijd!
  Heerlijk die hogere temperaturen: ramen en deuren open! Maar dat betekent ook dat de insecten van buiten de weg gemakkelijk naar binnen vinden. Er is maar één remedie: horren voor alle ramen, zodat we alles wat zoemt en steekt buiten de deur kunnen houden.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP