HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


We doen er tegenwoordig alles aan om de insecten stand op peil te houden. Lepeltjes suiker, insectenhotels, beplanting, noem maar op. Maar binnen willen we ze liever niet! Zijn ze eenmaal binnen, dan worden ze ‘vogelvrij’ verklaard. Horren zijn dan dé milieuvriendelijke oplossing.

Horren op maat voor het raam

Bromvliegen, wespen, muggen - opvliegen!

Bromvliegen, wespen, muggen - opvliegen!

Wie bij een hor denkt aan iets ontsierends voor het raam, kijkt verrast op als hij zich vandaag de dag inleest op het aanbod horren. Een hor is simpel gezegd geen gewone hor meer. Er is enorm aanbod van systemen, het één nog gelikter dan het andere.

Een greep uit dat aanbod: rolhorren, schuifhorren, hordeuren, plissé horren, pollenwerende horren (handig als je hooikoorts hebt!), vaste horren, uitneembare horren, buiten horren, binnen horren.... En ga zo maar door. En dan hebben we het nog niet gehad over de verschillende kleuren, structuren en dessins.

Daarom helpen we je graag wat op weg om je keuze voor te bereiden. Wat zijn jouw wensen? Insecten buiten houden en gezond blijven door een goede ventilatie. Check, dat doen alle horren. Maar misschien heb je ook wensen ten aanzien van esthetiek, en verwacht je net wat meer van het uiterlijk van een hor. Dan slaag je zeker bij de high-end merken.

Een luxe systeem dat je huis echt aanzien geeft, is dat van vaste buiten horren. Of de Japanse plisséhor binnen. Het kiezen van de juiste kleur bij jouw woning geeft zowel binnen als buiten een gelikt effect. Maar ook praktisch gemak weegt mee. Een scharnierende deurhor voor openslaande deuren is zo’n handig systeem bijvoorbeeld.

Heb je elk jaar weer last van hooikoorts, en wil je juist binnen een veilige haven creëren? Dan is zogenaamd vlakgaas of plisségaas de oplossing voor jou. Dit gaas is namelijk niet alleen insectwerend, maar ook pollenwerend!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Ontdek
Decokay Design horren
twee vliegen zonder
één klap

Blog
Geplette muggen op de
muur zijn verleden tijd!

Inspiratie
Raamdecoratie: vergeet ook
de functie niet!

Advies
Welke horren zijn er
voor deuren?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Bromvliegen, wespen, muggen - opvliegen!
  We doen er tegenwoordig alles aan om de insecten stand op peil te houden. Lepeltjes suiker, insectenhotels, beplanting, noem maar op. Maar binnen willen we ze liever niet! Zijn ze eenmaal binnen, dan worden ze ‘vogelvrij’ verklaard. Horren zijn dan dé milieuvriendelijke oplossing.
 • Raamdecoratie; vergeet ook de functie niet!
  Raamdecoratie is een term die tegenwoordig veel beter van toepassing is dan de term ‘raambekleding’. Er is aanbod van de meest schitterende inbetweens- tot aan rijke overgordijnstoffen. En van vernuftige zonwerende dupligordijnen tot plissés. Kunstwerkjes voor je ramen dus. Soms spreken we zelfs van zonwering voor binnen.

DECOKAY BLOGS

 • Diervriendelijke horren - een breed begrip…
  Om te voorkomen dat irritatie stijgt, en oplossingen structureel - verre van structureel - worden… Heb ik mezelf een belofte gedaan om dingen in mijn leven voortaan tijdig en grondig aan te pakken. Wijsheid komt met de jaren…
 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Geplette muggen op de muur zijn verleden tijd!
  Heerlijk die hogere temperaturen: ramen en deuren open! Maar dat betekent ook dat de insecten van buiten de weg gemakkelijk naar binnen vinden. Er is maar één remedie: horren voor alle ramen, zodat we alles wat zoemt en steekt buiten de deur kunnen houden.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP