HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Houten lijsten op de muur met asymmetrische krullen om je behang met chinoiserie motief nog beter in uit te laten komen. Kunst met een knipoog. Met een beetje ‘Rococo’ aan de wand is het nooit saai.

Behang en verf voor Rococo woonstijl

Lik goud voor houten lijsten

Lik goud voor houten lijsten

In een landelijke, klassieke en zelfs in een Scandinavische of moderne woonstijl zijn Rococo invloeden te verweven. Neem bijvoorbeeld matte kalkverf in een of meerdere pasteltinten om je wanden mee te verven. Dat geeft een fijne poederachtige uitstraling die niet te overheersend overkomt. 

Behang is in deze stijl in diverse varianten verkrijgbaar.  Zo kun je kiezen voor behang in pasteltinten met een licht patroon, of bloemen en Chinoiserie-motieven als je iets uitbundiger wilt. Maar er is ook zogenaamd toile de jouy behang. Hierop zijn idyllische afbeeldingen te zien van fabels of bijbelse scènes, het landleven en landschappen uit de Middeleeuwse tijd. Vaak is dit behang in één kleurtoon of in blauw-wit, waardoor het rustig oogt en goed te combineren is in vele woonstijlen. 

Je maakt heuse stillevens wanneer je behanglijsten creëert van hout met zwierig houtsnijwerk. Die lijsten geef je een likje goud. Ook kun je spiegels met gouden lijsten aan de wand hangen, liefst in groepjes bij elkaar of neem één groot exemplaar als blikvanger. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Absolutely Chic
collectie van AS Création

ontdek de
Un Bisou
collectie van Eijffinger

advies
Hoe kun je de muur
na het verwijderen
van behang afwerken?

inspiratie
Een bloeiende
lente muur?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Creëer een verticale tuin op je wanden
  Met de trend van natuurlijk wonen kun je je uitleven op de muren in je huis. Verf ze in een wittint, aarde kleur of ga voor een mix van groen en grijs. En de eyecatcher? Een mooi behang met botanische print of wat dacht je van een verticale tuin!
 • Juiste kerstkleuren matchen met de muur
  Kerst in huis hoeft geen bonte kermis te zijn. Heb je net de wanden in een prachtige kleur geverfd? Pas daar dan de kerstdecoraties slim op aan! Zo komen zowel kerstboom als muur nog beter tot hun recht. 
 • Grijs als eyecatcher op je muur
  Wist je dat grijs wonderen doet voor je interieur? En dat deze kleur past in elke woonstijl? Of je nu gaat voor klassiek, betonlook of industrieel: grijs maakt je interieur alleen maar interessanter!

DECOKAY BLOGS

 • Muren met kleur creëren warmte
  Toen wij ons huis kochten, zat de keuken aan de tuinkant. Het was voor ons een ‘no-brainer’: die moest naar de straatkant en een echte leefkeuken worden. Door die enorme verbouwing vielen wat gaten in ons budget, dus over de muren en de vloer hebben we op dat moment niet echt meer nagedacht. Tot nu…
 • Zwart in je interieur: verrassend, elegant en sensationeel
  De kleur zwart in je interieur. Zwarte raamkozijnen of zwarte deuren. Of een zwarte muur. Zwart kiezen: dat moet je durven!
 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP