HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Als je er binnenshuis alles aan doet om een bepaalde stijl uit te stralen, bijvoorbeeld industrieel of romantisch, heb je die stijl dan ook consequent doorgevoerd in je tuin? Als je écht de show wil stelen is dat nog niet zo’n gek idee.

Ideeën voor het inrichten van de tuin

Heb jij al een tuinstijl?

Heb jij al een tuinstijl?

Een beetje herkenbare stijl ontstaat als vanzelf, omdat je smaak nu eenmaal je smaak is. Maar - niet anders dan binnen - is het wel iets dat je met hand en tand moet bewaken... Voor je het weet heb je dat leuke tafeltje, of die extra rotan ligstoel staan, met een robuust zitmeubel ernaast, en denk je  bij jezelf: 'dat is best een ratjetoe geworden'.

Wil je dus echt zo'n gelikte tuin uit de bladen hebben, dan is het goed om er eens rustig voor te gaan zitten, en te bedenken hoe je jouw stijl herkenbaar doorvoert in de tuin.

Hou jij van Bohemian, retro of vintage interieurs? Dan kun je echt je hart ophalen met snuisterijen zoals gekleurde lampionnen, solar vlinders verstopt tussen het groen, en gekleurde lichtsnoeren. Met - natuurlijk - een grote plofbank met veel kussens. Goedkoop van pallets, of chique van (duurzaam) hout of kunststof.

Ben jij van de robuuste no nonsense? Laat het zien met een subtiele, high-end kwaliteit. Een groot zonneterras met terrasscherm bijvoorbeeld. Met slechts enkele grote potten als eyecatcher, waarin planten staan die strak in vorm te snoeien zijn. Less is more; het moet beheersbaar blijven.

Zoek jouw tuinstijl passend bij je woonstijl, en je hele leefruimte wordt schijnbaar groter, door de soepele overloop.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Blog
Waan je op Ibiza...
in je eigen tuin!

Inspiratie
Green Heaven in je
eigen achtertuin

Ontdek
Schaduw op je terras
om optimaal te genieten

Advies
Tips voor schilderen van
de schutting

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Style jouw hotel chique interieur
  Een hotel chique interieur weerspiegelt de luxe van hotels. Als jij je daar als een vis in het water voelt en liever niet terug gaat naar huis, maar je wil blijven wentelen in luxe, dan is een hotel chique interieur zeker weten iets voor jou!
 • Voel je werelds met Art Deco
  Groot uitpakken met prints en luxe kleuren in huis? Klinkt dat als muziek in je oren? Met de Art Deco-stijl maak je van je huis een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn!
 • Hoe past geel in jouw interieur?
  Valt het jou ook op dat er steeds meer geel te zien is in de woonbladen en qua accessoires? Dat kan kloppen. Geel heeft een onmiskenbare comeback gemaakt. Hoe pas je geel toe in je interieur zonder dat het gaat overheersen?

DECOKAY BLOGS

 • De volwassen comeback van geel
  Geel in je interieur? Is dat niet een beetje te druk, of iets uit de jaren ‘30 of zo? Zeker niet. Geel maakt een comeback waar je U tegen zegt. Ondanks - of dankzij - de kleurfilosofie erachter, blijkt het een kameleon die in elke woonstijl wat toevoegt.
 • Hollandse lente - extra plaid en gaan!
  Bibber- of barbecue weer? Het voorjaar in Nederland laat nog wel eens op zich wachten, of komt juist met een kracht binnen gerold in maart, en laat je vervolgens in april gewoon zitten met een hagelbui. Four seasons in one day, van hagel tot felle zon, zijn schering en inslag.
 • Bol en rond - een beetje zachtheid in je interieur
  Rond is zacht, hoekig is hard. Staal en beton zijn hard, terwijl hout zacht is. Dit zijn begrippen die iedere binnenhuisarchitect krijgt ingeprent. Maar hoe kan dit? Waarom hebben sommige materialen en vormen een kil karakter, en geven andere meteen een warme uitstraling?

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP