STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Als je er binnenshuis alles aan doet om een bepaalde stijl uit te stralen, bijvoorbeeld industrieel of romantisch, heb je die stijl dan ook consequent doorgevoerd in je tuin? Als je écht de show wil stelen is dat nog niet zo’n gek idee.

Ideeën voor het inrichten van de tuin

Heb jij al een tuinstijl?

Heb jij al een tuinstijl?

Een beetje herkenbare stijl ontstaat als vanzelf, omdat je smaak nu eenmaal je smaak is. Maar - niet anders dan binnen - is het wel iets dat je met hand en tand moet bewaken... Voor je het weet heb je dat leuke tafeltje, of die extra rotan ligstoel staan, met een robuust zitmeubel ernaast, en denk je  bij jezelf: 'dat is best een ratjetoe geworden'.

Wil je dus echt zo'n gelikte tuin uit de bladen hebben, dan is het goed om er eens rustig voor te gaan zitten, en te bedenken hoe je jouw stijl herkenbaar doorvoert in de tuin.

Hou jij van Bohemian, retro of vintage interieurs? Dan kun je echt je hart ophalen met snuisterijen zoals gekleurde lampionnen, solar vlinders verstopt tussen het groen, en gekleurde lichtsnoeren. Met - natuurlijk - een grote plofbank met veel kussens. Goedkoop van pallets, of chique van (duurzaam) hout of kunststof.

Ben jij van de robuuste no nonsense? Laat het zien met een subtiele, high-end kwaliteit. Een groot zonneterras met terrasscherm bijvoorbeeld. Met slechts enkele grote potten als eyecatcher, waarin planten staan die strak in vorm te snoeien zijn. Less is more; het moet beheersbaar blijven.

Zoek jouw tuinstijl passend bij je woonstijl, en je hele leefruimte wordt schijnbaar groter, door de soepele overloop.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Blog
Waan je op Ibiza...
in je eigen tuin!

Inspiratie
Green Heaven in je
eigen achtertuin

Ontdek
Schaduw op je terras
om optimaal te genieten

Advies
Tips voor schilderen van
de schutting

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • In blijde verwachting van….?
  Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?
 • Maak deze stylingfouten in je interieur niet!
  ‘Personality goes a long way’ is een uitspraak die zeker opgaat voor interieur design. Een persoonlijke noot doet wonderen. Voorkom de veelgemaakte fout van de eenheidsworst of het showroom effect, en ga voor jouw eigen stijl! Maar waar kun je in elk geval op letten als het gaat om je interieur?
 • Thuiswerken in jouw stijl!
  Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

DECOKAY BLOGS

 • Interieur ‘fouten’ ken jij ze al?
  Wat zijn de meest gemaakte fouten bij de indeling van je interieur en waar moet je op letten? Koop je alles nieuw, ook de meubels? Dan heb je de vrije hand. Zo niet, dan werk je om de bestaande items heen met deze richtlijnen.
 • Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!
  Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. En Bright Skies brengt mij letterlijk in vervoering.
 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP