STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Als je er binnenshuis alles aan doet om een bepaalde stijl uit te stralen, bijvoorbeeld industrieel of romantisch, heb je die stijl dan ook consequent doorgevoerd in je tuin? Als je écht de show wil stelen is dat nog niet zo’n gek idee.

Ideeën voor het inrichten van de tuin

Heb jij al een tuinstijl?

Heb jij al een tuinstijl?

Een beetje herkenbare stijl ontstaat als vanzelf, omdat je smaak nu eenmaal je smaak is. Maar - niet anders dan binnen - is het wel iets dat je met hand en tand moet bewaken... Voor je het weet heb je dat leuke tafeltje, of die extra rotan ligstoel staan, met een robuust zitmeubel ernaast, en denk je  bij jezelf: 'dat is best een ratjetoe geworden'.

Wil je dus echt zo'n gelikte tuin uit de bladen hebben, dan is het goed om er eens rustig voor te gaan zitten, en te bedenken hoe je jouw stijl herkenbaar doorvoert in de tuin.

Hou jij van Bohemian, retro of vintage interieurs? Dan kun je echt je hart ophalen met snuisterijen zoals gekleurde lampionnen, solar vlinders verstopt tussen het groen, en gekleurde lichtsnoeren. Met - natuurlijk - een grote plofbank met veel kussens. Goedkoop van pallets, of chique van (duurzaam) hout of kunststof.

Ben jij van de robuuste no nonsense? Laat het zien met een subtiele, high-end kwaliteit. Een groot zonneterras met terrasscherm bijvoorbeeld. Met slechts enkele grote potten als eyecatcher, waarin planten staan die strak in vorm te snoeien zijn. Less is more; het moet beheersbaar blijven.

Zoek jouw tuinstijl passend bij je woonstijl, en je hele leefruimte wordt schijnbaar groter, door de soepele overloop.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Blog
Waan je op Ibiza...
in je eigen tuin!

Inspiratie
Green Heaven in je
eigen achtertuin

Ontdek
Schaduw op je terras
om optimaal te genieten

Advies
Tips voor schilderen van
de schutting

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Woontrends 2022 - go with the flow!
  Je moet natuurlijk altijd gewoon lekker jezelf blijven… Maar een beetje meebewegen met trends gaat bijna automatisch. De catwalk bepaalt het modebeeld, waarna interieur design volgt. De winkels liggen ineens vol met ronde vormen, en voor je het weet ben je al bezig met de nieuwste trends. 
 • Scandinavisch wonen 2.0!
  Ondanks mijn totaal andere smaak, denk ik elke keer dat ik bij mijn zus binnenloop; ‘wat is het hier toch gezellig'. En tóch lekker modern, licht en opgeruimd! Zij heeft de Scandinavische woonstijl ten voeten uit. Toch heeft ze gekke twists met bamboe behang en een jungle stoel.
 • Welke raambekleding is jou op het lijf geschreven?
  Wat hang ik voor het raam? Goed doordacht interieur design wordt steeds belangrijker. Het aanbod neemt dan ook toe. Waar je vroeger de keuze had uit een drietal varianten (gordijnen, jaloezieën of duettes) sta je nu temidden van een keur aan raamdecoratie met alle mogelijke specs! 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP