HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


‘Harde’ raambekleding zoals jaloezieën kun je perfect combineren met zachte, transparante raambekleding zoals inbetweens en vitrage. Jaloezieën zijn er in hout-, bamboe- of aluminium uitvoering. Maar ook shutters vallen natuurlijk onder harde raamdecoratie.

Harde en zachte raamdecoratie combineren

Inbetweens en jaloezieën - typische design melodieën

Inbetweens en jaloezieën - typische design melodieën

Hard en zacht, zoet en zout, het is bekend dat tegenpolen elkaar graag omarmen voor completering. In de designwereld van interieurs is dat niet anders. Drukke decoraties en dessins bestaan bij de gratie van kalme, effen kleuren. Anders zou het een ratjetoe worden.

Niet anders, is het voor (semi) transparante gordijnen en hun tegenpool. Vaak wordt gedacht dat het een setje moet zijn van overgordijnen en vitrage of inbetweens. De huidige trend is echter veel vaker de combinatie van hard en zacht.

Dat heeft alles te maken met het gemak van harde raambekleding, en de vele variaties die vandaag de dag mogelijk zijn. Robuuste, zwarte, brede, houten jaloezieën of (als je het luxe aan wil pakken) shutters waar je bijvoorbeeld zwarte, of mooi diep gekleurde inbetweens voor hangt. Hoe chique wil je het hebben? Je sluit de lichtinval - en inkijk - volledig of deels af met de lamellen, maar behoudt het speelse, warme effect van gefilterd licht.

Gordijnen hebben van nature een zachter effect door hun ‘dansende’ aard. Een strak interieur kan daarom ook baat hebben bij een mooie vitrage - met of zonder dessin.

De keuze voor transparante gordijnen wordt steeds interessanter omdat die er nu ook zijn met Sun Block. Een coating die wel het licht, maar niet de zon doorlaat… Een ingenieus idee met potentie voor ruimtes waar de zon soms hinderlijk kan zijn, maar je wel daglicht wil.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Blog
Waarom een Luxaflex
of horizontale jaloezie
als raamdecoratie

Advies
Wat zijn inbetween gordijnen?

Advies
Welke soorten
gordijnen
zijn er?

Productinformatie
Houten jaloezieën
voor een warme sfeer

Inspiratie
Gordijnen met
subtiele goudglans

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Raamdecoratie met een beetje extra
  Aardse kleuren zijn niet meer weg te denken uit de interieurtrends, maar het kan even slikken zijn om modderkleurige gordijnen op te hangen. Toch kun je met deze aardse kleuren zorgen voor gezelligheid en warmte in huis. Hoe ga je voor sfeer en kleur, en houd je de balans in alle kleuren in je natuurlijke interieur?
 • Inbetweens en jaloezieën - typische design melodieën
  ‘Harde’ raambekleding zoals jaloezieën kun je perfect combineren met zachte, transparante raambekleding zoals inbetweens en vitrage. Jaloezieën zijn er in hout-, bamboe- of aluminium uitvoering. Maar ook shutters vallen natuurlijk onder harde raamdecoratie.
 • De omlijsting van je raambekleding
  Raambekleding wordt omlijst door je muren. Of je nu gordijnen hebt, jaloezieën, shutters, vouwgordijnen, plissés of elke andere soort raambekleding. Is er een perfecte combinatie voor deze twee belangrijke elementen van jouw inrichting?

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP