STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?

Inspiratie voor het inrichten van de babykamer

In blijde verwachting van….?

In blijde verwachting van….?

Het inrichten van de babykamer is één van de leukste klusprojecten die je kunt ondernemen in een mensenleven. Veelal is de babykamer niet de grootste van het huis, maar wel degene met het grootst haalbare resultaat!

Een relatief kleine ruimte kun je helemaal strippen en alles in stijl doorvoeren. Van vloer tot muren en ramen. ‘Wordt het een jongen of een meisje?’ - was tot enige tijd geleden de eerste vraag. Tegenwoordig maakt het allemaal voor de inrichting niet zoveel meer uit. Veel babykamer behang is genderneutraal geworden. Ook handig als je het geslacht nog niet wil weten.

Vooral de zogenaamde murals zijn interessant om te overwegen. Ze vertellen een genderneutraal verhaal op de wand waarbij elk kind kan wegdromen. Deze wandvullende afbeeldingen verdienen speciale aandacht omdat je er in een handomdraai een levend sprookje mee creëert.

Misschien kun jij je zelfs nog wel herinneren dat je vroeger lag weg te dromen bij de speelse figuurtjes op het behang of in de gordijnen. (Er werd niet iedere vijf jaar opnieuw gestyled vroeger, dus je moest het even doen met het gekozen interieur.)

En vergeet ook de vloer niet. Als er één kamer is waar je gerust altijd je schoenen uit kunt trekken is het de babykamer. Neutrale en lichte kleuren zijn dus een optie. En wanneer het kruipen begint, moet dat natuurlijk lekker zacht kunnen op hoogpolige tapijt of vloerbedekking.

Keuze en (kindvriendelijke) materialen genoeg tegenwoordig, óók als je gewoon old school voor traditie gaat.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Wallpower junior
collectie van
Eijffinger

advies
Jaloezie voor
kinderkamer

advies
Hoe bouw je
een LEGO muur?

Blog
Het domein van de überpuber

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • In blijde verwachting van….?
  Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?
 • Maak deze stylingfouten in je interieur niet!
  ‘Personality goes a long way’ is een uitspraak die zeker opgaat voor interieur design. Een persoonlijke noot doet wonderen. Voorkom de veelgemaakte fout van de eenheidsworst of het showroom effect, en ga voor jouw eigen stijl! Maar waar kun je in elk geval op letten als het gaat om je interieur?
 • Thuiswerken in jouw stijl!
  Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

DECOKAY BLOGS

 • Interieur ‘fouten’ ken jij ze al?
  Wat zijn de meest gemaakte fouten bij de indeling van je interieur en waar moet je op letten? Koop je alles nieuw, ook de meubels? Dan heb je de vrije hand. Zo niet, dan werk je om de bestaande items heen met deze richtlijnen.
 • Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!
  Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. En Bright Skies brengt mij letterlijk in vervoering.
 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP