STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?

Inspiratie voor het inrichten van de babykamer

In blijde verwachting van….?

In blijde verwachting van….?

Het inrichten van de babykamer is één van de leukste klusprojecten die je kunt ondernemen in een mensenleven. Veelal is de babykamer niet de grootste van het huis, maar wel degene met het grootst haalbare resultaat!

Een relatief kleine ruimte kun je helemaal strippen en alles in stijl doorvoeren. Van vloer tot muren en ramen. ‘Wordt het een jongen of een meisje?’ - was tot enige tijd geleden de eerste vraag. Tegenwoordig maakt het allemaal voor de inrichting niet zoveel meer uit. Veel babykamer behang is genderneutraal geworden. Ook handig als je het geslacht nog niet wil weten.

Vooral de zogenaamde murals zijn interessant om te overwegen. Ze vertellen een genderneutraal verhaal op de wand waarbij elk kind kan wegdromen. Deze wandvullende afbeeldingen verdienen speciale aandacht omdat je er in een handomdraai een levend sprookje mee creëert.

Misschien kun jij je zelfs nog wel herinneren dat je vroeger lag weg te dromen bij de speelse figuurtjes op het behang of in de gordijnen. (Er werd niet iedere vijf jaar opnieuw gestyled vroeger, dus je moest het even doen met het gekozen interieur.)

En vergeet ook de vloer niet. Als er één kamer is waar je gerust altijd je schoenen uit kunt trekken is het de babykamer. Neutrale en lichte kleuren zijn dus een optie. En wanneer het kruipen begint, moet dat natuurlijk lekker zacht kunnen op hoogpolige tapijt of vloerbedekking.

Keuze en (kindvriendelijke) materialen genoeg tegenwoordig, óók als je gewoon old school voor traditie gaat.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Wallpower junior
collectie van
Eijffinger

advies
Jaloezie voor
kinderkamer

advies
Hoe bouw je
een LEGO muur?

Blog
Het domein van de überpuber

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.
 • Ramen decoreren je woning
  Bij een nieuwe inrichting hoort nieuwe raambekleding. Maar het mooie van de tegenwoordige raambekleding is dat je hele interieur een upgrade krijgt als je ze plaatst. Het kan - maar je hóeft dus niet voor een complete verbouwing te gaan.

DECOKAY BLOGS

 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!
 • Rustic Rosé: dé woonkleur 2022 van Decokay
  Ben jij er al uit welke nieuwe trendkleur je gaat gebruiken in je interieur? Interieur styliste Anne van Opmeer vertelt over de kleur van het jaar 2022 van Decokay: Rustic Rosé.
 • Interieur ‘fouten’ ken jij ze al?
  Wat zijn de meest gemaakte fouten bij de indeling van je interieur en waar moet je op letten? Koop je alles nieuw, ook de meubels? Dan heb je de vrije hand. Zo niet, dan werk je om de bestaande items heen met deze richtlijnen.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP