HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Geen seizoen spreekt zo tot de verbeelding als de herfst. ‘Hate it or love it’; van warme herfstkleuren houden we allemaal. Diep rood, vrolijk geel en terracotta bruin, brengen gewoon knusse gezelligheid.

Herfstkleuren rood, oranje en groen in je interieur

De charme van de herfst

De charme van de herfst

Vaak wordt de herfst geassocieerd met regen en binnen zitten. Maar wees eerlijk; dat is af en toe toch juist heerlijk? Hoe guurder het buiten is, hoe meer je kunt genieten van de warmte binnen. In dit seizoen zoeken we elkaar op, en kruipen tegen elkaar aan. 

Herfstkleuren zijn bij uitstek aardetinten. Het hele verloop van groen naar geel - oranje en bruin, voltrekt zich voor je ogen. Wat niet iedereen weet, is dat sprekende kleuren zoals diep karmijnrood met cerise, of een stralend goudgeel, daar ook fantastisch bij passen. 

En wist je dat iedere ‘knalkleur’ een basiskleur nodig heeft om op te kunnen ‘steunen’? De perfecte basiskleur is niet zomaar een flets grijs, wit of zwart. De ideale steunkleur heeft warmte en levendigheid, en verandert onder invloed van licht.  

De kleur van het jaar 2021 (Brave Ground) is een mooi voorbeeld van zo’n volle basiskleur. Is het grijs of is het bruin? Hij laat zich moeilijk duiden. Subtiel voegt hij zich naar de wat donkerder warme herfst- en winterkleuren, maar straalt juist een luchtige koelte uit wanneer je hem combineert met knallende kleuren zoals blauw of roze.

Maar als je moest kiezen… dan past hij wel heel geruisloos in het warme herfstpalet van vallende bladeren. Niets om treurig van te worden dus...

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
BN Walls
Curious collectie

product informatie
Kwaliteitstapijt
van Parade

advies
Brave Ground,
Flexa kleur voor 2021

ontdek de
gordijn collecties
van Toppoint

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Van smaak naar woonstijl - Hoe doe je dat?
  Over woonstijlen kun je boeken vol schrijven. Ze zijn relatief fluide, en passen zich door de jaren aan naar de laatste trends. Ook komen er nieuwe (gemixte) stijlen bij. 
 • Wat is een woonstijl en welke zijn er?
  Als je echt intensief op zoek gaat naar welke woonstijlen er zoal zijn, kun je met een beetje inspanning tot wel twintig woonstijlen komen! Maar de waarheid is dat er maar een beperkt aantal basis stijlen is, waarvan afgeleiden zijn. 
 • Help! Ik vind meerdere woonstijlen leuk
  Je bent op zoek naar vernieuwing in je interieur. Je bladert watertandend door de woonbladen en vindt het ene interieur nog mooier dan het andere. Leuk, al die nieuwe trends. Maar je wilt het deze keer graag wat doordachter aanpakken. 

DECOKAY BLOGS

 • Licht grijs wordt het nieuwe wit op de muur
  Grijs als de ideale kleur voor je interieur? Misschien heb je er nog niet aan gedacht, maar met grijs kun je alle kanten op! Hoe je met deze inspirerende kleur je interieur helemaal naar je zin maakt, lees je hier!
 • Pastel in huis? Niet zoetsappig, wel zacht!
  Als je aan pastels denkt, schiet je misschien net als ik terug in de jaren ‘70. Ik herinner me nog mijn eerste skivakantie, waarin mijn zongebruinde hoofd uitstak boven een zoet gestreepte pastelkleurige trui met banen roze, lichtblauw, mintgroen en citroengeel. In mijn verdediging; daar liep iedereen toen mee...
 • Knus met Noorse invloeden
  Met de juiste kleuren, materialen en meubels geef je warmte aan je interieur. En dat is fijn wanneer het buiten weer wat kouder wordt. Laat je inspireren door ‘knussigheid’ en ‘coziness’ wanneer de ‘r’ weer in de maand zit. Laten we een voorbeeld nemen aan de Noren. Zij weten door de lange wintermaanden in hun land als geen ander hoe belangrijk dat is! Kos noemen ze het!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP