HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Of je nu in een villa of klein huisje woont, bij een woonstijl à la Hamptons hoort raambekleding van effen stoffen en natuurlijke kleuren, her en der opgevrolijkt met een maritiem streepjesdessin. 

Raambekleding bij Hamptons style

Elegante eenvoud met stijlvolle shutters

Elegante eenvoud met stijlvolle shutters

Woon je echt aan zee, dan wil je de aandacht vestigen op de buitenwereld en houd je de basis in huis neutraal. Maar ook als je enkel het strandsfeertje wil nabootsen, is dat aan te raden. Zo passen stijlvolle shutters in het wit prachtig bij zo’n beachstyle. En je regelt er perfect de lichtinval mee. 
 
Natuurlijke materialen zijn belangrijk in het wonen aan de kust of in een Hamptons interieur. Daarom zijn jaloezieën van bamboe of hout ook zeker geschikt. Ook daarmee kun je naar hartenlust spelen met het licht. En door hun eenvoud heeft dergelijke raambekleding een rustig effect.

Een vouwgordijn van hoogwaardige kwaliteit in een natuurlijke tint is tevens een optie. Wil je toch graag een patroontje in het stof, kies dan voor een streepdessin. Zo blijf je in de maritieme Hamptons sferen met luxe zeiljachten.

Lange, lichte en soepelvallende stoffen gordijnen in wit, zand, off-white en grijsnuances zijn ideaal voor een grote raampartij of openslaande deuren. Een transparante stof is natuurlijk ook prachtig. Hang gordijnen op met een mooie waveplooi voor een golvende, rijke uitstraling. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
DIB ZONWERING
HOUTEN JALOEZIEËN COLLECTIE

blog
Doseren met shutters,
potdicht is verleden tijd!

advies
Wat zijn shutters?

product informatie
Creëer warmte
met vouwgordijnen

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 
 • Gordijnen dicht please!
  Maak van je ramen niet alleen dingen om door naar buiten te kijken maar geef ze charme en aantrekkingskracht door de juiste raambekleding. De echte blikvanger heb je dan wanneer de gordijnen dicht zijn.

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 
 • Met één druk op de knop geregeld
  Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP