STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Houd je van een ingetogen kleurenmix? Dan is de Hamptons woonstijl wat voor jou. Hierin staan zachte, neutrale kleuren centraal. Liefst voert wit de boventoon, met een marine- of lichtblauw accent. 

Wit met lichtblauw, dat is Hamptons Style

Zachte Zen-kleuren met hout en rotan

Zachte Zen-kleuren met hout en rotan

Chique, rustig, uitnodigend en klassiek, dat is de Hamptons stijl ten voeten uit. Op de wanden kom je daarom prima weg met hoofdzakelijk wit. Het daglicht wordt zo optimaal gereflecteerd en dat geeft een fijne buitensfeer. Je moet als het ware de zachte zeebries bijna voelen!

Kies voor muurverf, of een behang in subtiele wittinten. Wanneer er een mooi glimmertje doorheen zit, in zilver of goud, creëer je ook nog eens dat rijke gevoel van de Hamptons. Gemixt met comfortabele loungebanken in ecru, zand- of wit heb je een interieur met klasse. Een wat robuustere strandstijl krijg je met behang met een rotanlook, of houtdessin.

Wil je werken met een accentkleur, ga dan voor blauw. Van navyblauw tot babyblauw, het kan eigenlijk allemaal. Of een vrolijk behang in een wit-blauw streeppatroon. Maar wil je het helemaal neutraal houden, dan staan grijstinten ook mooi. Combineer dat met houten accessoires en je waant je in een knus strandhuis.

Wie creatief aan de gang wil, kan met verf een lambrisering bewerkstelligen. Neem bijvoorbeeld een blauwe tint voor de onderkant en een wittint voor erboven tot aan het plafond. En wil je het nog verder doorvoeren, plaats dan een stoffen bankstel in eenzelfde kleur blauw ervoor. Wauw-effect gegarandeerd!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Sigma trendkleuren
van 2020

advies
Hoe weet ik of
ik behang kan verven?

ontdek de
kalkverf collectie
bij Decokay

blog
Werelds behang voor
nóg meer sfeer in huis

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zachte Zen-kleuren met hout en rotan
    Houd je van een ingetogen kleurenmix? Dan is de Hamptons woonstijl wat voor jou. Hierin staan zachte, neutrale kleuren centraal. Liefst voert wit de boventoon, met een marine- of lichtblauw accent. 
  • Van tipitent tot boksbal
    Een jongenswalhalla krijg je al snel door de juiste accessoires. Voor de een is dat een tipitent en voor de ander een wandvullende poster van zijn voetballegende. Kies je een stijl, bijvoorbeeld alleen blank houten items, of een thema, zoals de favoriete voetbalclub van je zoon?  
  • Haal een groentje in huis met bladmotieven
    Botanische prints op gordijnen, kussens, zachte plaids in een groene tint en een grof gebreide poef zorgen er al voor dat je een touch of nature aan je interieur geeft. Maar denk bij deze woonstijl ook aan (sloop)hout in allerlei varianten. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP