HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Ook al ben je geen welgestelde Amerikaan met een duur buitenhuis in de Hamptons op Long Island, je kunt jouw interieur alsnog een chique beach look geven. Houd het licht en luchtig en gebruik hout voor de warme accenten.  

Een Hamptons woonstijl bij je thuis

Long Island gevoel, maar dan bij je thuis

Long Island gevoel, maar dan bij je thuis

Het is misschien een ver-van-je-bedshow, die imposante villa’s van rijke Amerikanen in de prachtige Hamptons, dat onderdeel uitmaakt van de staat New York. Hoge plafonds, lichte kleuren, mooie, natuurlijke materialen, zeeën van ruimte en dan ook nog eens enorme raampartijen en terrassen die uitkijken op die befaamde zee.  

Het toverwoord voor zo’n Hamptons strandstijl is licht. Dat kun jij ook! Gebruik liters witte verf en vul aan met lichte, neutrale kleuren. Zowel voor de vloer, de wanden als de raamdecoratie en de meubels. Door lichte materialen en kleuren wordt het daglicht gereflecteerd en krijg je dat zomerse, serene gevoel in je huis. Je haalt als het ware buiten naar binnen. Met hout gecombineerd blijft het warm en knus.

Maar een Hamptons woonstijl betekent ook comfort. Dat realiseer je met heerlijk zittende loungemeubels van hout of rotan. van een zachte stof, mooie kleden en kussens, schilderwerk dat goed in de lak zit, raamdecoratie van goede kwaliteit en perfect gemonteerd, en naadloos aangebracht behang met houtlook dessins of rotan.

Deze woonstijl is geen ratjetoe maar juist een smaakvol op elkaar afgestemd geheel dat eenheid en rust brengt. Met navyblauwe accenten kun je kleur toevoegen als je dat wilt en toch geheel in de maritieme sfeer van de Hamptons blijven.  

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Rivièra Maison
behang collectie
van BN Walls

blog
Licht wonen met
een licht gemoed!

advies
Hoe kun je de muur
na het verwijderen
van behang afwerken?

inspiratie
WOontrends 2020
behaaglijk aardse kleuren

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zomer én winter dat voorjaarsgevoel?
    Het gevoel dat je hart vult als je weer naar buiten kunt om de eerste zonnestralen te ‘plukken’ is onbeschrijflijk. Vaak geeft het een energie die naar binnen slaat op alle fronten. Niet voor niets noemen ze het: ‘zomer in de bol’ of ‘voorjaarskriebels’.
  • Een warm, en opgeruimd welkom
    De hal; bij wie is dat geen rommeltje? Daar heb je geen kinderen voor nodig. Je hebt allemaal meerdere jassen - voor elk seizoen, dus minstens drie - in Nederland. En alle schoenen halen het op één of andere magische manier ook nooit de trap op. 
  • Je hele nieuwe huis stylen; wat heb je nodig?
    Je hebt vast wel eens - of vaker - een kamer opnieuw ingericht, van muur tot vloer en raambekleding. Maar een hele woning vergt een integrale blik en dus een totaal andere aanpak.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP