HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Groot uitpakken met prints en luxe kleuren in huis? Klinkt dat als muziek in je oren? Met de Art Deco-stijl maak je van je huis een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn!

Creëer zelf een Art Deco interieur

Voel je werelds met Art Deco

Voel je werelds met Art Deco

Misschien ken je Art Deco alleen uit films van de jaren ’20. Films met uitbundige decors en de karakteristieke glas in lood-lampen en sierlijke geometrische patronen. Een stijl die glamoureus en chic aanvoelt, en daarom niet weg te denken is uit de interieurtrends. Hoe breng je deze stijl in je huis?

Groots met sierlijke patronen
Een beetje Art Deco in je interieur? Dat doe je heel eenvoudig met sierlijke patronen van geometrische vormen zoals ruiten, waaiers, vierkanten of cirkels. Deze dienen als eyecatcher in je interieur en kun je overal toepassen. Of dat nu op je muur, vloer of in je raamdecoratie is.

Wereldse stijl
Niet alleen geometrische vormen zijn karakteristiek voor Art Deco, ook dierenprints passen perfect bij deze woonstijl: in de jaren ’20 kregen mensen steeds meer middelen om reizen te maken en brachten de invloeden uit landen die ze bezochten mee naar huis. Met een vloerkleed in dierenprint zoals tijger, panter of zebra geef je je huis meteen de wereldse stijl die zo kenmerkend is voor Art Deco.

Contrast met een gouden randje
Combineer je donkere en lichte kleuren in je interieur, dan draagt dat bij aan de Art Deco-look. Wissel je dit af met goud, dan maak je het in een keer chic. Durf het groots aan te pakken: goud met donkerblauw en roze, wit met zwart en goud, het zijn de kleuren die warmte en comfort uitstralen en deze stijl zo glamoureus maken.

Tijdloze accessoires
Gek op Art Deco, maar niet toe aan een make-over van je huis? Met een paar kenmerkende accessoires leg je accenten die je interieur meteen de Art Deco-look & feel geven. Zo tover je met een lampenkap, sierkussens of een vloerkleed met geometrische vormen, je huis al snel om in een thuis waar muziek in zit!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

inspiratie
Wat is een Klassieke woonstijl?

advies
welke woonstijlen zijn er?

blog
Grandeur op
de muur met Art Deco

advies
wat is een retro
of vintage woonstijl?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Style jouw hotel chique interieur
  Een hotel chique interieur weerspiegelt de luxe van hotels. Als jij je daar als een vis in het water voelt en liever niet terug gaat naar huis, maar je wil blijven wentelen in luxe, dan is een hotel chique interieur zeker weten iets voor jou!
 • Voel je werelds met Art Deco
  Groot uitpakken met prints en luxe kleuren in huis? Klinkt dat als muziek in je oren? Met de Art Deco-stijl maak je van je huis een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn!
 • Hoe past geel in jouw interieur?
  Valt het jou ook op dat er steeds meer geel te zien is in de woonbladen en qua accessoires? Dat kan kloppen. Geel heeft een onmiskenbare comeback gemaakt. Hoe pas je geel toe in je interieur zonder dat het gaat overheersen?

DECOKAY BLOGS

 • De volwassen comeback van geel
  Geel in je interieur? Is dat niet een beetje te druk, of iets uit de jaren ‘30 of zo? Zeker niet. Geel maakt een comeback waar je U tegen zegt. Ondanks - of dankzij - de kleurfilosofie erachter, blijkt het een kameleon die in elke woonstijl wat toevoegt.
 • Hollandse lente - extra plaid en gaan!
  Bibber- of barbecue weer? Het voorjaar in Nederland laat nog wel eens op zich wachten, of komt juist met een kracht binnen gerold in maart, en laat je vervolgens in april gewoon zitten met een hagelbui. Four seasons in one day, van hagel tot felle zon, zijn schering en inslag.
 • Bol en rond - een beetje zachtheid in je interieur
  Rond is zacht, hoekig is hard. Staal en beton zijn hard, terwijl hout zacht is. Dit zijn begrippen die iedere binnenhuisarchitect krijgt ingeprent. Maar hoe kan dit? Waarom hebben sommige materialen en vormen een kil karakter, en geven andere meteen een warme uitstraling?

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP