HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Bij de inrichting van je huis in een groene, botanische stijl gaat het vooral om natuurlijke en doorleefde elementen. Het hoeft dus allemaal niet zo strak. Kies beton, hout, glas en linnen voor een duurzaam en warm resultaat. 

Natuurlijk wonen? Kies voor hout, beton en linnen

Natuurlijk wonen? Kies voor hout, beton en linnen

Bij een botanisch interieur of een botanische woonstijl kun je denken aan een keuken van sloophout met een aanrechtblad van beton, een oude houten eettafel afkomstig van de rommelmarkt en de oorfauteuil van opa die met een stof in bladmotief opnieuw is bekleed. Het gaat dus vooral om unieke meubels met een persoonlijk verhaal.

Een betonlook vloer in een zachte grijstint of juist een houten vloer die er doorleefd uitziet vormen de basis van je interieur. De raamdecoratie kan bestaan uit jaloezieën van hout, linnen vouwgordijnen in een naturel tint of juist lange stoffen gordijnen met tropische bladeren.

De wanden zijn van bakstenen zodat je een ruw en natuurlijk effect krijgt. Maar ook behang met botanische prints of ecologische verf in een matte tint passen hier goed. In de keuken staan oude zelliges in jadegroen mooi als achterwand. Ook in de badkamer kun je met oude tegels werken. Veel raampartijen in huis zorgen ervoor dat je het buitenleven nog meer naar binnen haalt. Denk daarom eens aan schuifpuien of glazen tussendeuren met een stalen frame. Vergeet dan trouwens niet een hor op maat, want sommig buitenleven heb je liever niet binnen.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

meer over
houten jaloezieën

blog
Een vloer om
van te houden

ontdek de
Panthera
collectie van
BN Walls

advies
wat zijn
horren

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Natuurlijk wonen? Kies voor hout, beton en linnen
    Bij de inrichting van je huis in een groene, botanische stijl gaat het vooral om natuurlijke en doorleefde elementen. Het hoeft dus allemaal niet zo strak. Kies beton, hout, glas en linnen voor een duurzaam en warm resultaat. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP