STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een botanische sfeer in huis krijg je al snel met kamerplanten en kruidenplanten in verschillende groottes. Maar je kunt verder gaan in het doorvoeren van een groene stijl. En ook al ben je niet zo’n tuinman of vrouw is deze natuurtrend toch eenvoudig toe te passen.

Groen in huis, meer dan alleen planten

Hoe groen maak jij je interieur?

Hoe groen maak jij je interieur?

Stel, je hebt geen groene vingers. Met tuinen heb je eigenlijk niets. Toch wil je wel kamerplanten in huis. Dan is het verstandig voor oersterke exemplaren te gaan die het niet zo nauw nemen wanneer  jij het water geven zo nu en dan verwaarloost. Vetplanten en cactussen zijn dan jouw groene vriendjes. Ze zijn er in het groot, klein en alles daar tussenin. In het groen, grijs en zelfs met felle kleuren. Je kunt ze ophangen of neerzetten. Met potten en bakken van aardewerk, hout, rotan, zeegras of glas, al dan niet omgeven door touw, leg je daar alvast de basis mee voor je botanische inrichting. 

Hou je van koken met verse kruiden, dan mogen kruidenplantjes in de keuken natuurlijk niet ontbreken. Hiermee kun je zelfs verticaal tuinieren voor je raam! Welkom in je jungle. Wil je verder gaan dan planten om de groene stijl te bewerkstelligen, dan kun je bijvoorbeeld de vloer aanpakken. Een kurkvloer, bamboe vloer, houten vloer en gietvloer zijn mooie en duurzame opties. Maar ook een pvc vloer of een vinylvloer in een visgraatmotief is mogelijk. Zolang het er maar natuurlijk uitziet. 

Een catchy element kun je realiseren met een opvallend behang in botanische print. Wat dacht je van een dessin van tropische bladeren met her en der een kikkertje, vlinder of misschien wel een tijger? Of liever een behang vol stekelige cactussen? Aan jou de keuze of je dat op alle wanden doet of het bij eentje houdt. Behang in combinatie met een geschilderde wand in een groentint of natureltint kan zowel voor de living, keuken, werkkamer of slaapkamer.

In de badkamer kun je goed uit de voeten met natuurlijke bouwmaterialen zoals leemstuc. Dat is ook nog eens beter voor je gezondheid dan het ‘normale’ stucwerk. Wist je trouwens dat varens vaak goed gedijen in de badkamer? Er moet dan wel daglicht binnen komen. Raambekleding geschikt voor vochtige ruimtes, in een naturelkleur staat daar prima bij.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Vivid collectie
van Eijffinger

blog
Een makkelijk
te leggen visgraat
vloer is van PVC

ontdek
krijtverf
bij Decokay

advies
Welke raambekleding
is het beste in
vochtige ruimtes?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zomer én winter dat voorjaarsgevoel?
    Het gevoel dat je hart vult als je weer naar buiten kunt om de eerste zonnestralen te ‘plukken’ is onbeschrijflijk. Vaak geeft het een energie die naar binnen slaat op alle fronten. Niet voor niets noemen ze het: ‘zomer in de bol’ of ‘voorjaarskriebels’.
  • Een warm, en opgeruimd welkom
    De hal; bij wie is dat geen rommeltje? Daar heb je geen kinderen voor nodig. Je hebt allemaal meerdere jassen - voor elk seizoen, dus minstens drie - in Nederland. En alle schoenen halen het op één of andere magische manier ook nooit de trap op. 
  • Je hele nieuwe huis stylen; wat heb je nodig?
    Je hebt vast wel eens - of vaker - een kamer opnieuw ingericht, van muur tot vloer en raambekleding. Maar een hele woning vergt een integrale blik en dus een totaal andere aanpak.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP