STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Botanische prints op gordijnen, kussens, zachte plaids in een groene tint en een grof gebreide poef zorgen er al voor dat je een touch of nature aan je interieur geeft. Maar denk bij deze woonstijl ook aan (sloop)hout in allerlei varianten. 

Accessoires bij een botanische woonstijl

Haal een groentje in huis met bladmotieven

Haal een groentje in huis met bladmotieven

Met botanische accessoires als posters, vazen, lantaarns en, niet te vergeten, planten, creëer je sfeervolle natuurlijke stillevens. Doorleefde materialen passen hier goed bij. Bijvoorbeeld houten melkkrukjes, bankjes van gerecycled hout of een oud schoolstoeltje van blank hout met een groen stalen frame. Zet er een houten ladekastje of bureau bij dat je opschuurt. Daar bovenop bloempotten in verschillende groen of natureltinten, gevuld met te gekke planten. Complementeer het met houten kandelaars en decoratie insecten of vogels. Nog enkele vintage ogende schoolplaten op de wand met afbeeldingen van planten, bloemen of dieren en je mini urban jungle is een feit. 

Dergelijke hoekjes kun je op verschillende plekken maken waarbij je varieert in accessoires. Een muurvullende poster met bladdessin of behang met bladermotief kan ook als je het liever breder aanpakt. Zet er een grote mand van zeegras bij met een kamerplant erin en je waant je in je eigen groene paradijs. Er zijn ook handige plantenstandaards te koop van zwart staal voor als je wat meer de hoogte in wilt gaan. 

Plantenhangers zijn dan eveneens een goede optie. Die zijn meestal gemaakt van touw, wat ook zo’n materiaal is dat goed bij deze groene oasestijl past. De creatieveling kan zich uitleven met wandplankjes van hergebruikt hout of zelfgemaakte plantenbakjes aan de muur. En tot slot, een eenvoudige vaas met een paar takken pampasgras op je eettafel maakt je tropische feestje helemaal af.
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

inspiratie
Botanische accessoires

inspiratie
hergebruikt hout
gebruiken in je interieur

advies
wat is een
botanische woonstijl

inspiratie
Macramé plantenhanger

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zachte Zen-kleuren met hout en rotan
    Houd je van een ingetogen kleurenmix? Dan is de Hamptons woonstijl wat voor jou. Hierin staan zachte, neutrale kleuren centraal. Liefst voert wit de boventoon, met een marine- of lichtblauw accent. 
  • Van tipitent tot boksbal
    Een jongenswalhalla krijg je al snel door de juiste accessoires. Voor de een is dat een tipitent en voor de ander een wandvullende poster van zijn voetballegende. Kies je een stijl, bijvoorbeeld alleen blank houten items, of een thema, zoals de favoriete voetbalclub van je zoon?  
  • Haal een groentje in huis met bladmotieven
    Botanische prints op gordijnen, kussens, zachte plaids in een groene tint en een grof gebreide poef zorgen er al voor dat je een touch of nature aan je interieur geeft. Maar denk bij deze woonstijl ook aan (sloop)hout in allerlei varianten. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP