STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Nooit meer een meetfout maken, want wij meten gratis op voor je. Wil je een stapje verder gaan? Laat ons ook de rest van de montage doen!

Raambekleding met gratis meetservice

ONZE GRATIS MEETSERVICE

ONZE GRATIS MEETSERVICE

Als je keuze is gevallen op een bepaald soort raambekleding, dan wordt het tijd om na te gaan denken over installatie. Of het nu gaat om gordijnen met rails, raambekleding, buitenzonwering, shutters, duettes, plissés op maat - of elke andere vorm raamdecoratie en/of zonwering die je kunt bedenken, wij komen gratis bij je thuis opmeten wat de exacte maten zijn.

Zo kun je je nooit vergissen en kom je nooit voor verrassingen te staan bij levering, want de verantwoordelijkheid ligt aan onze zijde. Wel zo’n gerust gevoel toch?

Wil je nog een stapje verder gaan, dan kun je ook gebruik maken van onze installatieservice. We maken graag een vrijblijvende prijsopgaaf voor je.

Want laten we eerlijk zijn, het leven is al druk genoeg, dus soms laat je een klus gewoon liever aan de vakman over… We zijn je graag van dienst!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Shutters van topkwaliteit
op maat gemaakt

ontdek de
raamdecoratie collectie van
Decokay Design

advies
Raamdecoratie
op maat

blog
Tot de volgende keer!

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Wat is een woonstijl en welke zijn er?
  Als je echt intensief op zoek gaat naar welke woonstijlen er zoal zijn, kun je met een beetje inspanning tot wel twintig woonstijlen komen! Maar de waarheid is dat er maar een beperkt aantal basis stijlen is, waarvan afgeleiden zijn. 
 • ONZE GRATIS MEETSERVICE
  Nooit meer een meetfout maken, want wij meten gratis op voor je. Wil je een stapje verder gaan? Laat ons ook de rest van de montage doen!

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 
 • Met één druk op de knop geregeld
  Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Meer Decokay websites

Decokay is de speciaalzaak waarmee je elk huis tot leven brengt.

Met op dit moment 45 filialen door heel Nederland kunnen we je de toonaangevende trends van topmerken aanbieden tegen gunstige prijzen.

Openingstijden


Contact info


JOUW DECOKAY
TOP