HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Metallic kleuren, zoals goud en zilver, zijn gedurfde keuzes voor je muur. Nou zul je niet zo snel je muur helemaal goud maken… maar welke kleuren combineren wel met gouden en zilveren accenten? Dat zijn er meer dan je denkt. En wat als je wel een gold touch op de muur wil?

Welke kleuren op de muur gaan samen met goud in je interieur

Bijrol of hoofdrol voor goud en zilver?

Bijrol of hoofdrol voor goud en zilver?

Metallic muurverf bestaat wel, maar vaak is het eindresultaat wat teleurstellend. Dus wanneer je een hele muur wil maken in goud of zilver, is het beter om een kleur te kiezen die in de buurt komt, zoals parelgrijs voor zilver of goud-geel voor goud.

Een heel andere optie is behang. Heel veel moderne behangcollecties hebben dessins waarin goud of zilver subtiel zijn verweven. Een witte basis met goudkleurige bladeren. Of geometrische, zilveren lijnen op een donkere achtergrond. Het zijn patronen die zowel modern als klassiek zijn dankzij het gebruik van een gouden of zilveren accent. En dat maakt dat ze goed matchen met veel verschillende interieurstijlen. En dus niet zomaar zo ontzettend populair zijn.

Als je je muur liever wat neutraler houdt, maar wel los wil gaan met gouden of zilveren accessoires, dan zijn er natuurlijk kleuren die daar uitstekend voor in aanmerking komen. Visualiseer: een klassieke stoeltje met een goudgele, velours bekleding… tegen de achtergrond van een diep donkerblauwe muur. Zo heb je hip en klassiek in één keer te pakken. Dat geldt trouwens ook voor de combinatie met donkerrood en donkergroen. Voor een meer Scandinavische sfeer is bijvoorbeeld zachtroze een heel mooie kleur om met goud te combineren.

Voor wat meer frisse elegantie houd je de muur gewoon wit en pak je uit met gouden lampen, kussentjes en kandelaars. Een grote, gouden spiegel met ornamenten… et voìla!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

inspiratie
Lik goud voor
houten lijsten

impressie
Museum collectie
van Eijffinger

blog
Trots als een pauw
op mijn nieuwe behang

ontdek de
BN Walls
Curious collectie

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Natuur op je muur!
  Een beetje natuur op je muur, durf jij het aan? Houd je van natuurlijke kleuren maar heb je geen idee hoe je dit op je muur verwerkt? Welke kleuren kies je en wat doe je in de rest van je interieur?
 • Hoe combineer je muur met transparante raambekleding?
  Het wordt over het algemeen niet als goed beschouwd om je ergens tegen af te zetten. Dat geldt echter niet voor inrichting. Eén van de bekendste trucs van stylisten is het tegen elkaar afzetten van materialen, stijlen, kleuren en dessins.
 • Babykamer - wat wordt het?
  Heb je een kleine op komst? Gefeliciteerd! Het leukste werk kan beginnen: de babykamer! Of je nou wel of niet wilt weten wat het wordt; ‘jongens blauw en meisjes roze’ is tegenwoordig geen keurslijf meer.

DECOKAY BLOGS

 • De muur als centerpiece
  De muur als centerpiece, hoe breng je één of meerdere wanden tot leven als blikvanger in je interieur? Doe je dat met dessins, met kleur, of met materialen, en op welke plek in huis pas je dit het beste toe? Het is een beetje van alles.
 • Mooi, mooier, mooist: wat zijn de ideale kleuren voor jouw slaapkamer?
  Blauw, wit of toch taupe en grijs? De ideale kleuren kiezen voor de slaapkamer bezorgde me nogal wat slapeloze nachten. Tijd dus om eens op onderzoek te gaan naar de kleuren die onze slaapkamer konden omtoveren tot de mooiste plek in huis.
 • Muren met kleur creëren warmte
  Toen wij ons huis kochten, zat de keuken aan de tuinkant. Het was voor ons een ‘no-brainer’: die moest naar de straatkant en een echte leefkeuken worden. Door die enorme verbouwing vielen wat gaten in ons budget, dus over de muren en de vloer hebben we op dat moment niet echt meer nagedacht. Tot nu…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP