HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Iedereen is zich de laatste jaren steeds bewuster geworden van het milieu en ons eigen koopgedrag dat daar een belangrijke rol in speelt. Als het om gordijnen gaat hebben de ontwikkelingen wat dat betreft niet stilgestaan. En dat gaat bepaald niet ten koste van de stijl.

Gordijnen van gerecyclede materialen

‘Groene’ gordijnen zijn geen grijze muizen

‘Groene’ gordijnen zijn geen grijze muizen

Verwacht geen ‘grijze muizen’ gordijnen als je het hebt over de nieuwste generatie milieuvriendelijke gordijnen… Verwacht eerder trendy gordijnen! Van prachtige botanische of retro dessins tot schitterende uni’s waar de kwaliteit van afspat. 

Je herkent groene gordijnen overigens aan de groene hangertjes waarop de stalen getoond worden. Dat zijn merken die écht aan de weg timmeren om milieubewust te produceren. Dat betekent dat ze in de hele productieketen groen zijn, van fabricage tot verpakking, en van vervoer tot afvalverwerking. 

Ga je op zoek bij de vakman, dan vind je dus écht groene gordijnen. Van gerecyclede garens, geprint met duurzame inkt, zonder schadelijke verfstoffen, bedrukt met waterbesparende technieken, en geproduceerd met groene energie, waarbij zelfs het verpakkingsmateriaal recyclebaar is.

Maar die aspecten vergeet je zodra je de deze gordijnen ziet. Bij de groene hangers zie je een vernuftige combinatie van trends. Geometrische bloemen prijken bijvoorbeeld in retro oranje/bruin tegen een witte achtergrond. Prachtig bij een donkere vloer met brede planken. Geniale versmeltingen van stijlen die ‘edgy’ zijn en de ‘randjes’ opzoeken van de laatste trends - en deze vernieuwen. 

Wat dacht je van vederlicht grijze veertjes tegen een crèmekleurige achtergrond in de slaapkamer? Met een superdeluxe triple plooi haal je het maximale eruit. Of ga voor blackout gordijnen in een zacht lichtblauw. (Mooi met een waveplooi tot op de whitewash vloer…) 

Het zijn bepaald niet alleen de dessins die deze groene gordijnen zo populair maken want ook de uni’s hebben die herkenbare rijke stoffen, in de typische felle kleuren die je veel in de woonbladen ziet dit seizoen. Combineer ze met de semi transparante inbetweens en je hebt een groen paar voor het leven.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Cosi gordijn collectie
van Holland Haag

meer over
A House of Happiness:
‘groene’ gordijnen op maat

advies
Welke soorten
raamdecoratie zijn er?

inspiratie
Natuurlijk wonen?
Kies voor hout,
beton en linnen

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met Luxaflex® Duette® Shades en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP