HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Gordijnen zijn van oudsher de meest bekende soort raambekleding. Maar daarmee zeker niet gedateerd. De stoffen die tegenwoordig gemaakt worden, voor zowel overgordijnen als vitrage en inbetweens, zijn oogverblindend. De technieken zijn innovatief en vooral kunstig. 

Gordijnen op maat gemaakt

GORDIJNEN; KLASSIEK EN TOCH TIJDLOOS

GORDIJNEN; KLASSIEK EN TOCH TIJDLOOS

Van het momenteel zeer populaire velours, tot prachtige opengewerkte weefstoffen en schitterende botanische, floral en burnout dessins. Niets geeft dat authentieke gevoel van zachtjes dansende gordijnen voor je raam. 

Het mooiste effect bereik je door te werken met twee ‘lagen’. Een blinderende of afsluitende laag, en een semi transparante laag, waardoor je overdag naar buiten kunt kijken en de lichtinval kunt regelen. Door deze twee stoffen ultiem op elkaar af te stemmen (ze worden dan ook meestal in sets geproduceerd) ontstaat maximale eenheid. 

Kies je voor gordijnen, dan is de volgende vraag; wat voor ophangsysteem en plooi past het beste? Ook wat dat betreft hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Een roede met ringen is van oudsher een makkelijke manier.

Maar je hebt tegenwoordig naast de klassieke enkele-, of dubbele- of vlinderplooi, ook nog de ‘retourplooi’ en de ‘wave plooi’ (momenteel erg populair). Het nieuwste van het nieuwste is de ‘Versus’. Dit is één systeem, waarbij verticale lamellen verstopt zitten in een inbetween stof, zodat je naar behoefte de lichtinval kunt regelen.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
A House of Happiness:
‘groene’ gordijnen op maat

advies
Wat is het nut
van gordijnen?

blog
Laat je verleiden
door gordijnen
van Cachet

ontdek de
inbetween gordijnen
bij decokay

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met Luxaflex® Duette® Shades en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP