HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Gordijnen zijn van oudsher de meest bekende soort raambekleding. Maar daarmee zeker niet gedateerd. De stoffen die tegenwoordig gemaakt worden, voor zowel overgordijnen als vitrage en inbetweens, zijn oogverblindend. De technieken zijn innovatief en vooral kunstig. 

Gordijnen op maat gemaakt

GORDIJNEN; KLASSIEK EN TOCH TIJDLOOS

GORDIJNEN; KLASSIEK EN TOCH TIJDLOOS

Van het momenteel zeer populaire velours, tot prachtige opengewerkte weefstoffen en schitterende botanische, floral en burnout dessins. Niets geeft dat authentieke gevoel van zachtjes dansende gordijnen voor je raam. 

Het mooiste effect bereik je door te werken met twee ‘lagen’. Een blinderende of afsluitende laag, en een semi transparante laag, waardoor je overdag naar buiten kunt kijken en de lichtinval kunt regelen. Door deze twee stoffen ultiem op elkaar af te stemmen (ze worden dan ook meestal in sets geproduceerd) ontstaat maximale eenheid. 

Kies je voor gordijnen, dan is de volgende vraag; wat voor ophangsysteem en plooi past het beste? Ook wat dat betreft hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Een roede met ringen is van oudsher een makkelijke manier.

Maar je hebt tegenwoordig naast de klassieke enkele-, of dubbele- of vlinderplooi, ook nog de ‘retourplooi’ en de ‘wave plooi’ (momenteel erg populair). Het nieuwste van het nieuwste is de ‘Versus’. Dit is één systeem, waarbij verticale lamellen verstopt zitten in een inbetween stof, zodat je naar behoefte de lichtinval kunt regelen.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
A House of Happiness:
‘groene’ gordijnen op maat

advies
Wat is het nut
van gordijnen?

blog
Laat je verleiden
door gordijnen
van Cachet

ontdek de
inbetween gordijnen
bij decokay

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!
 • Wuivende en golvende gordijnen
  Een briesje doet de transparante gordijnen opbollen in de wind… een dansend stoffenspel ontvouwt zich voor je open ramen. Dát gevoel is voorbehouden aan klassieke, los vallende gordijnen.

DECOKAY BLOGS

 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 
 • Duettes bij dag en bij nacht
  Slaapkamers moeten donker zijn bij de meeste mensen, maar overdag wil je licht zien. En privacy hebben. Hoe zijn deze twee te combineren? Met het dag & nacht systeem van Decokay Duettes! 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP