STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Lekker bakken in je tuin, of genieten van het binnenstromende zonlicht op de bank met een boek. Niks beters - zeker als dit volgt op donkere korte winterdagen. Maar alles op z’n tijd is de gulden middenweg!

Zonwerende duettes of inbetweens voor het raam

Heerlijk, zon! Maar soms ook even niet...

Heerlijk, zon! Maar soms ook even niet...

Zonlicht op je scherm - als je aan het werk bent bijvoorbeeld - kan behoorlijk hinderlijk zijn. Ook constant zonlicht op je witte meubels, kozijnen en vloer zijn onwenselijk, aangezien ze daardoor onherroepelijk langzaamaan vergelen of verkleuren.

Om veel redenen is het dus fijn om af en toe even de zon buiten te kunnen sluiten. Dat kan natuurlijk met een mooie jaloezie. Of met shutters, door letterlijk ‘de luiken dicht te doen’. Maar is dat niet jouw stijl, dan zijn er nog genoeg andere opties.

Er is vandaag de dag een kust en keur aan high-tech stoffen en raambekleding die de truc doen zonder de lichtinval erg te hinderen. Hè? De zon buiten houden maar het licht binnen laten - hoe dan? Met de nieuwste Sunblock-techniek! Semi transparante stoffen met een metallic coating die UV-stralen écht tegenhouden.

Dit principe is niet nieuw. Duettes (van die mooie ‘gewafelde’ gordijnen) zijn al langer verkrijgbaar met een sunblock coating. Alleen zijn die dan ook niet transparant meer. Dat is meestal precies wat je beoogt ook, doordat je ze zelf op hoogte kunt instellen. Echt ideaal tegen inkijk waar jij het wil dus.

Maar zonwerende inbetweens zijn dus echt een unicum, met het beste van twee werelden. Benieuwd? Decokay heeft genoeg stalen om je hart sneller te doen slaan.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Ontdek
Go smart met
Decokay

Advies
Kun je duettes
zelf monteren?

Inspiratie
Inbetweens en jaloezieën
typische design melodieën

Blog
Inbetween als elegante
room divider

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Wat hangen we voor het raam in 2022?
  Toen het leven nog eenvoudig was… Hadden we gordijnen of jaloezieën voor de ramen. Tegenwoordig zijn de innovaties en trends bijna niet bij te houden. Weten wat de raamtrends - en vooral mogelijkheden - zijn in ‘22?
 • Wat is Scandinavische raamdecoratie?
  Hoe gezellig ‘hygge’ de Scandinavische woonstijl ook mag zijn, voor de ramen blijft het vooral rustig, met een open blik naar buiten. Een gemakkelijk ezelsbruggetje: in donkere wintermaanden veel licht, in lichte zomermaanden goed af kunnen sluiten.
 • Wat zijn jouw ‘extra’ wensen voor het raam?
  Raambekleding is het visitekaartje van jouw woonstijl van buitenaf, en eenmaal binnen is niets zo bepalend voor de eenheid van jouw interieur. Het is daarom zeker geen gek idee om eens te kijken naar nieuwe trends voor het raam. Tien tegen één dat je nieuwe mogelijkheden ziet.

DECOKAY BLOGS

 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP