HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Lekker bakken in je tuin, of genieten van het binnenstromende zonlicht op de bank met een boek. Niks beters - zeker als dit volgt op donkere korte winterdagen. Maar alles op z’n tijd is de gulden middenweg!

Zonwerende duettes of inbetweens voor het raam

Heerlijk, zon! Maar soms ook even niet...

Heerlijk, zon! Maar soms ook even niet...

Zonlicht op je scherm - als je aan het werk bent bijvoorbeeld - kan behoorlijk hinderlijk zijn. Ook constant zonlicht op je witte meubels, kozijnen en vloer zijn onwenselijk, aangezien ze daardoor onherroepelijk langzaamaan vergelen of verkleuren.

Om veel redenen is het dus fijn om af en toe even de zon buiten te kunnen sluiten. Dat kan natuurlijk met een mooie jaloezie. Of met shutters, door letterlijk ‘de luiken dicht te doen’. Maar is dat niet jouw stijl, dan zijn er nog genoeg andere opties.

Er is vandaag de dag een kust en keur aan high-tech stoffen en raambekleding die de truc doen zonder de lichtinval erg te hinderen. Hè? De zon buiten houden maar het licht binnen laten - hoe dan? Met de nieuwste Sunblock-techniek! Semi transparante stoffen met een metallic coating die UV-stralen écht tegenhouden.

Dit principe is niet nieuw. Duettes (van die mooie ‘gewafelde’ gordijnen) zijn al langer verkrijgbaar met een sunblock coating. Alleen zijn die dan ook niet transparant meer. Dat is meestal precies wat je beoogt ook, doordat je ze zelf op hoogte kunt instellen. Echt ideaal tegen inkijk waar jij het wil dus.

Maar zonwerende inbetweens zijn dus echt een unicum, met het beste van twee werelden. Benieuwd? Decokay heeft genoeg stalen om je hart sneller te doen slaan.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Ontdek
Go smart met
Decokay

Advies
Kun je duettes
zelf monteren?

Inspiratie
Inbetweens en jaloezieën
typische design melodieën

Blog
Inbetween als elegante
room divider

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Hotel chique raambekleding
  Een hotel chique interieur is hartstikke hip. Stel op jouw vloer liggen mooie antraciete PVC-tegels en je hebt de wanden in een donkerblauwe tint geverfd. Dan is je huis in de hotel chique sfeer bijna klaar. Het enige dat nog ontbreekt is raambekleding.
 • Glas in lood of geweldige gordijnen? Pak uit met Art Deco!
  Denk je aan Art Deco, dan denk je aan grote glas in loodramen met sierlijke kleuren. Ook zonder deze kenmerkende raamdecoratie kun je je interieur al de perfecte dosis Art Deco geven.
 • Een zonnige blik naar buiten
  Zomer en winter een zonnig gevoel? Ga voor geel voor de ramen! Niets brengt zo’n vrolijk, enerverend gevoel in huis als geel. En het kan weer, want geel is uitgeroepen tot Pantone kleur van het jaar, dus je vindt hem in overvloed.

DECOKAY BLOGS

 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP