HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Met raamdecoratie kun je de sfeer in je huis net dat beetje extra geven. En de marmer-look is daar ideaal voor. Hoe je de ‘marble touch’ aanbrengt om het nog gezelliger te maken? Lees snel verder!

Raambekleding met marmer print

Marmeren raamdecoratie? Dé smaakmaker van je interieur!

Marmeren raamdecoratie? Dé smaakmaker van je interieur!

Raamdecoratie maakt je interieur helemaal af. Wil jij iets bijzonders voor je raam wat toch helemaal in je interieur past, en het een luxueus tintje geeft? Dan is marmer een perfecte keuze voor jou!

Marmer is prima te combineren met de stijlen in je interieur, waarmee je heel gemakkelijk sfeer creëert in huis. Ook in raamdecoratie is marmer niet meer weg te denken, omdat het in alle woonstijlen, prima tot zijn recht komt. Zo geeft marmer een rustig, ruimtelijk en ook nog eens speels effect. 

Ga je voor de industriële look, combineer dan bijvoorbeeld een betonvloer met lichte gordijnen waarbij de marmerprint de kleur van de vloer versterkt. 

Wil je een romantische uitstraling? Roze gordijnen met een marmeren dessin versterken de zachte sfeer van bijvoorbeeld jouw huiskamer. Heerlijk om bij weg te dromen. 

Ook vitrages in de ‘marble look’ zijn helemaal in, en passen prima bij elke woonstijl en zijn zo een echte blikvanger in je huis. Dus is het tijd voor nieuwe raamdecoratie? Of je nu kiest voor gordijnen of inbetweens, marmer zorgt voor een luxueus en chique effect, in elke ruimte.  

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Chique marmeren
inbetweens van Toppoint

product informatie
Diffuus licht
met inbetweens

advies
Gordijnen voor een
moderne woonstijl

inspiratie
Schuin zolderraam?
Geen probleem!

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Natuur en rust in één 
  Welke raambekleding past in een natuurlijk interieur? Van bamboe jaloezie tot linnen(look) gordijn, mix en match natuurlijke materialen en kleuren. Zo blijft het in balans. Laat je inspireren door het buitenleven aan de andere kant van je raampartijen!
 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP