HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Met geel haal je de zon in huis. Eén gele wand kan een ruimte transformeren. De essentie is het zoeken naar jouw kleur geel. Met verschillende gradaties en combinaties maak je met geel een design-waardig kleurenpalet.

Gele muur combineren met andere kleuren

Speel met geel!

Speel met geel!

Het kan je niet ontgaan zijn; geel mag weer! Van felgeel tot warm geel, in alle mogelijke gradaties. De liefhebbers van uitgesproken woonstijlen staan al vooraan - maar is er ook ruimte voor subtiele toepassing?

Absoluut. Enerzijds door slim om te gaan met de toepassing van deze kleur volgens het ‘gradatie principe’, en anderzijds door bewust een keuze te maken voor een soort kleurcombinatie in een palet van drie kleuren.

Je kunt geel (of elke andere kleur) op drie manieren combineren:
Rustig: door (ton-sur-ton) drie tinten binnen één kleur te combineren.
- Harmonieus: door (analoog) kleuren die naast elkaar liggen te combineren, zoals geel/oranje of geel/groen.
- Knallend: door (complementair) twee kleuren die tegenover elkaar liggen te combineren, waardoor ze elkaar versterken, zoals geel/paars.

Het gradatie principe:
Heb je een keuze gemaakt wat voor combinatie met geel het wordt? Kies dan een palet van drie kleuren. Deze kleuren laat je vervolgens terugkomen in je interieur volgens de 60-30-10 regel.

- In circa zestig procent van je interieur voer je de meest rustige kleur door: op de wand(en) of gordijnen bijvoorbeeld. 
- Voor ongeveer dertig procent breng je harmonie aan met de tweede kleur, van de bank of kozijnen tot een enkele muur.
- Met de resterende tien procent breng je accenten aan met accessoires zoals kussens, lampen, kandelaars etc.

Zo kan iedereen stileren!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Ontdek
Waterfront behang collectie
van Eijffinger

Inspiratie
Paasgeel, groen als
gras of toch zeeblauw?

Blog
Van Gogh bij jou
op de muur!

Advies
Kun je behangen
op een geverfde muur?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Hotel chique woonstijl: wat moet er op de muur?
  Een hotel chique sfeer straalt luxe en warmte uit door het gebruik van donkere tinten. Voor de muren geldt dat je dan los kunt gaan met verf óf met behang. Wat heeft jouw voorkeur?
 • Grandeur op de muur met Art Deco
  Ga mee in de mystiek van Art Deco en tover je muur om in het decor van films uit de jaren ’20 met alle grandeur van de grote filmsterren. Speel de hoofdrol in je eigen interieur.
 • Speel met geel!
  Met geel haal je de zon in huis. Eén gele wand kan een ruimte transformeren. De essentie is het zoeken naar jouw kleur geel. Met verschillende gradaties en combinaties maak je met geel een design-waardig kleurenpalet.

DECOKAY BLOGS

 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 
 • De muur als centerpiece
  De muur als centerpiece, hoe breng je één of meerdere wanden tot leven als blikvanger in je interieur? Doe je dat met dessins, met kleur, of met materialen, en op welke plek in huis pas je dit het beste toe? Het is een beetje van alles.
 • Mooi, mooier, mooist: wat zijn de ideale kleuren voor jouw slaapkamer?
  Blauw, wit of toch taupe en grijs? De ideale kleuren kiezen voor de slaapkamer bezorgde me nogal wat slapeloze nachten. Tijd dus om eens op onderzoek te gaan naar de kleuren die onze slaapkamer konden omtoveren tot de mooiste plek in huis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP