HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Wie af en toe iets wil veranderen in zijn interieur zonder meteen de hele basis om te gooien qua vloeren en plafonds, zoekt het in de details. Al gaat dat wel net iets verder dan wat nieuwe accessoires en kussens op de bank.

Geel vloerkleed op maat zorgt voor eenheid in je interieur

Mini make-over interieur?

Mini make-over interieur?

De uitdrukking ‘go big or go home’ is beslist niet van toepassing op interieur design. Nergens kun je zo goed scoren met minimale middelen als in je eigen huis. De kunst is wel om het nét even wat doordachter aan te pakken. Door die leuke accessoires in een nieuwe modekleur een ‘partner in crime’ te geven.

Dat kan bijvoorbeeld perfect met een mooi vloerkleed op maat in de door jou gekozen accentkleur. Met een vloerkleed kun je uitpakken met een kleur statement en tegelijk verzachten. Kleden geven warmte aan een ruimte, en verbinden losse elementen. Door een zithoek zijn eigen kleed te geven, wordt het meer één geheel. Ook zorgt tapijt ervoor dat er minder los dwarrelende stofdeeltjes zijn in huis. Maar het grootste voordeel van een mooi tapijt is dat je het eens in de zoveel jaar gewoon kunt vervangen als je weer wat nieuws wilt.

Momenteel is geel een opvallende modekleur. Niet alleen doordat de kleur zelf een sprekende is in het spectrum, maar vooral ook doordat hij op een verfrissend nieuwe manier wordt toegepast. Geel in warme, welkome tonen, geel in vrolijke fleurige patronen, en geel in trendy clashend modern design; het kan allemaal.

Genoeg redenen dus om net iets groter uit te pakken bij de jaarlijkse mini-make-over van je huis. Kies je ook nog eens voor een totaal andere vorm kleed, precies passend bij jouw zitgedeelte, dan scoor je hoge ogen qua interieur design.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Inspiratie
Een vloerkleed voor
heerlijk warme kindervoetjes

Ontdek
Terug naar vervlogen
tijden met Mozaic & Fresco

Blog
Bol en rond - een
beetje zachtheid in
je interieur

Advies
Hoe kies ik de grootte
van mijn vloerkleed?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Donkere vloeren voor een hotel chique stijl
  In een hotel chique interieur staan donkere kleuren centraal. Hierdoor haal je de luxe sfeer van hotels bij jou in huis. Die donkere kleuren kun je op de muur aanbrengen door los te gaan met verf of behang, maar je mag niet vergeten de vloer ook onder handen te nemen.
 • De wereld aan je voeten met Art Deco!
  Patroontje hier, patroontje daar. Wist je dat je daarmee de basis legt voor een woonstijl die tijdloos, werelds en sierlijk is? Met Art Deco ligt de wereld letterlijk aan je voeten.
 • Mini make-over interieur?
  Wie af en toe iets wil veranderen in zijn interieur zonder meteen de hele basis om te gooien qua vloeren en plafonds, zoekt het in de details. Al gaat dat wel net iets verder dan wat nieuwe accessoires en kussens op de bank.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP