HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


In het voorjaar ga je eropuit om te wandelen en weer lekker veel buiten te zijn. Maar daarbij neem je ook veel van dat buitenleven weer mee naar binnen… Zand en aarde op je vloer hoeven echter niet tot dagelijkse schoonmaak te leiden. Zelfs niet met een lichte vloer. 

Een lichte vloer die ook onderhoudsvrij is

Voetjes op de vloer

Voetjes op de vloer

Veel mensen denken bij een lichte vloer aan vieze voetstappen en dagelijks onderhoud. Maar zolang je de vloer niet in de hal legt, en met een paar punten rekening houdt, hoeft dat echt niet zo te zijn.
Vooral de nieuwste ontwerpen PVC- en laminaatvloeren blinken uit in multifunctionaliteit. Deze vloeren zijn er in zóveel varianten, dat kiezen nog een hele opgave wordt. Als je dan één ding in elk geval zeker weet; namelijk dat je lichter wil wonen, heb je alvast een horde genomen.

Als eerste moet je na gaan denken over de vorm, en het dessin. Vorm gaat vóór dessin. Vraag je dus af of je een gezellige houtlook wil, visgraat, Hongaarse punt, of juist koelere stenen tegels of industriële betonlook, … name it, en het is er. Maar kies dus binnen het lichte kleur segment.

Vervolgens wordt het tijd om rekening te houden met vieze kindervoetjes… Je kunt dat doen door kleur. Dus in plaats van spierwit zou je kunnen kiezen voor een lichtgrijze grey wash bijvoorbeeld, of lichtbruine brede houten planken. Maar je kunt er vooral op letten dat er een ‘gemêleerdheid’ in het dessin zit. Bij beton kan dat een steenkorrel zijn, bij hout een levensechte houtnerf of groef. Maar hoe meer speling er in het oppervlak is, hoe minder het vuil op de vloer opvalt. 

Overigens zijn deze moderne vloeren zeer goed nat schoon te maken, dus als je eens een keer vaker moet dweilen is dat geen enkel probleem.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
De kat krabt de
krullen van de...

ontdek
Coretec vloer collectie
bij Decokay

ontdek de
vloer collecties
bij Decokay

advies
Hoe vind ik de
juiste ondervloer?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.
 • Dé kleur voor op de vloer? Go grey!
  Grijs is dé kleur voor een perfecte vloer. Waarom? Omdat je grijs prima kunt combineren met andere kleuren in je interieur, en je hem in elk materiaal, print en dessin kunt kiezen.  Bovendien is deze kleur warmer dan een witte vloer.
 • Koele pastels zijn ‘cool’ met vloeren
  Trends herhalen zich. Zoals wijde pijpen vanzelf weer in de mode komen, is dat ook met interieurdesign. Zo zijn zachte pastels, die in de jaren ‘50 in opkomst waren, en later terugkwamen in het modebeeld in de jaren ‘70, momenteel weer hipper dan hip.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP