HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Als het voorjaar zo volop in gang is krijg je vaak ook de lentekriebels in huis. Bovendien valt meestal pas in het voorjaar, bij het begin van de zomer, op hoe donker je woning in de loop van de winter is geworden. 

Bloemetjesbehang haalt voorjaar in huis

Een bloeiende lente muur?

Een bloeiende lente muur?

Je verzamelt spullen, koopt nog wat meer kussens, kleden, vaasjes en waxinelichtjes. En voor je het weet, staat je huis nokvol met frutsels. Dat kan enorm de aandacht afleiden van de basis. Vandaar ook de bekende ‘voorjaarsschoonmaak’. Maar na die opruimwoede is je interieur nog steeds hetzelfde.

Hoe haal je nou zonder al te veel kluswerk dat lichte gevoel voor altijd naar binnen? Voor wie regelmatig iets nieuws wil met zijn of haar interieur, is de nieuwste trend op het gebied van behang sowieso een must. Maar wie letterlijk de lente in huis wil halen, kan specifiek zijn hart ophalen met de serie bloesem behang. 

Maar voordat je denkt ‘bloesem behang is me te afgezaagd’, of te expliciet; niets is minder waar! De variaties die je hebt in soorten bloesem behang zijn werkelijk overweldigend. In iedere kleurstelling, met diverse penseelstreken heb je uitbundige, of ingetogen variaties. 

Van subtiele roze trosjes, tot losjes opgezette crèmekleurige penseelstreken en zelfs in combinatie met bruin. Grove penseeltoetsen variëren met licht en donker, die daardoor Japans aandoen.

Combineren met bruin, of andere donkere kleuren, is op zich ook geen belemmering voor het creëren van een licht, zomers interieur. Wanneer je het met mate toepast kan het juist een verrijking zijn voor de anders snel kil wordende koelte van lichte kleuren. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

meer over
AS creation
behang collecties

blog
Tussen servet
en tafellaken…

ontdek de
Zen collectie
van BN Walls

advies
Hoe kun je de muur
na het verwijderen
van behang afwerken?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 
 • De mooiste vintagespullen bemachtigen 
  Om te weten waar je aan begint als je je interieur wil verrijken met mooie vintage of retro spullen, is het goed om de begrippen helder te hebben. Want de termen retro en vintage worden regelmatig door elkaar gebruikt, maar betekenen wel degelijk iets anders. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP