STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Het gevoel dat je hart vult als je weer naar buiten kunt om de eerste zonnestralen te ‘plukken’ is onbeschrijflijk. Vaak geeft het een energie die naar binnen slaat op alle fronten. Niet voor niets noemen ze het: ‘zomer in de bol’ of ‘voorjaarskriebels’.

Het hele jaar door klussen

Zomer én winter dat voorjaarsgevoel?

Zomer én winter dat voorjaarsgevoel?

Maar beter zouden ze het misschien de ‘lenteklusdrift’ kunnen noemen… We kennen toch allemaal dat gevoel dat alles ineens anders moet? Je haalt je teveel op de hals en wil alles ineens. De vloer is niet goed meer en de muren zitten vol met gaten - waar je al lang andere schilderijen op wil hangen. En voor de ramen hangt ook al tien jaar hetzelfde.

Dat gevoel van het oude eruit; en het nieuwe erin. Dat kun je doen natuurlijk, als je flink gespaard hebt in al die jaren. Maar vaak is het (om meerdere redenen) beter om gefaseerd te beginnen. En dat doe je het beste aan de basis. 

Donker kan prima naast licht bestaan. Denk maar aan de laatste trend van Japanse invloeden in lichte Scandinavische interieurs. Bekijk dus wat je grootste doorn in het oog is. Is dat de donkere vloer, de raambekleding of de muren die je huis donker maken? Focus je op één of twee dingen, en maak een plan voordat je begint.

Want niets is erger dan teveel hooi op je vork nemen en midden in de lente in de puinhoop zitten van een klusproject, wat eigenlijk vijf projecten hadden moeten zijn. Het gaat tenslotte nooit zoals je van tevoren hebt bedacht…
Ga uit van die basis en vervang bijvoorbeeld je donkere vloer voor een mooie lichte white-/grey wash laminaat, of PVC-vloer. En combineer die bijvoorbeeld met nieuwe inbetween gordijnen of met lichte jaloezieën, duettes of transparante rolgordijnen. 

Vervolgens kun je met accenten verder werken zoals kussens of een licht juten kleed. Of schilder eens een oude kast, en vervang je lampen. Met wat kleine, aanvullende ingrepen haal je zo de zomer in huis en kun je toch ook volop genieten van de lente.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product advies
geen tijd om
een moodboard
te maken?
verken kleur

meer over
A House of Happiness:
‘groene’ gordijnen op maat

blog
Van Gogh bij jou
op de muur!

inspiratie
Koele voeten met
een voorjaarskleed

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zomer én winter dat voorjaarsgevoel?
    Het gevoel dat je hart vult als je weer naar buiten kunt om de eerste zonnestralen te ‘plukken’ is onbeschrijflijk. Vaak geeft het een energie die naar binnen slaat op alle fronten. Niet voor niets noemen ze het: ‘zomer in de bol’ of ‘voorjaarskriebels’.
  • Een warm, en opgeruimd welkom
    De hal; bij wie is dat geen rommeltje? Daar heb je geen kinderen voor nodig. Je hebt allemaal meerdere jassen - voor elk seizoen, dus minstens drie - in Nederland. En alle schoenen halen het op één of andere magische manier ook nooit de trap op. 
  • Je hele nieuwe huis stylen; wat heb je nodig?
    Je hebt vast wel eens - of vaker - een kamer opnieuw ingericht, van muur tot vloer en raambekleding. Maar een hele woning vergt een integrale blik en dus een totaal andere aanpak.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP