HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een woonkeuken vraagt om een comfortabele maar ook praktische vloer, die makkelijk schoon te maken is, maar ook lekker is voor je voeten. Wil je een betonlook vloer? Of juist een vloer die niet te onderscheiden is van een gietvloer, echt hout of steen? Materialen als PVC  laminaat of vinyl zijn dan uitermate geschikt voor jouw woonkeuken. 

Een vloer voor de woonkeuken

De juiste vloer voor jouw keuken

De juiste vloer voor jouw keuken

Met de vloer die je kiest, leg je de basis voor de uitstraling van de keuken. Bij een landelijke keuken past een andere vloer dan bij een Scandinavische keuken. Wat voor vloer past bij jou? En bij jouw huis? Ook kun je bewust kiezen voor een ander vloer in de keuken dan in de woonkamer. 

Heb je vloerverwarming? Ideaal! Zo niet, en je durft het aan, leg dan een mooi vloerkleed neer onder de eettafel. Kies dan wel voor een makkelijk te onderhouden variant, want in de woonkeuken wordt volop geleefd. En het laatste waar je je mee bezig wilt houden, is met schoonmaken.

Omdat de woonkeuken de centrale ruimte in jouw huis is, moet de vloer natuurlijk tegen een stootje kunnen. En tegen water. Zodat niet iedere druppel die op de vloer valt, een vlek maakt die meteen weggepoetst moet worden. Je wilt tenslotte ontspannen en genieten in jouw woonkeuken.  
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
interfloor
Dynamic concrete
vinyl collectie

blog
Mozaïek in
een modern jasje

advies
Het verschil tussen een
PVC
vloer en een
laminaat vloer

ontdek de
vloer collecties
bij Decokay

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Dé kleur voor op de vloer? Go grey!
  Grijs is dé kleur voor een perfecte vloer. Waarom? Omdat je grijs prima kunt combineren met andere kleuren in je interieur, en je hem in elk materiaal, print en dessin kunt kiezen.  Bovendien is deze kleur warmer dan een witte vloer.
 • Koele pastels zijn ‘cool’ met vloeren
  Trends herhalen zich. Zoals wijde pijpen vanzelf weer in de mode komen, is dat ook met interieurdesign. Zo zijn zachte pastels, die in de jaren ‘50 in opkomst waren, en later terugkwamen in het modebeeld in de jaren ‘70, momenteel weer hipper dan hip.
 • Er warmpjes bij zitten...
  We zeggen echt niet dat hout, laminaat, PVC en vinylvloeren verleden tijd zijn… Maar het valt niet te ontkennen; tapijt is terug van weggeweest! Dan maar de vieze schoenen in de hal uit doen… Sowieso een goede gewoonte.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP