HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Lekker ravotten op zolder… Als je besluit van je rommelzolder een speelzolder te maken hebben zowel jij als je kinderen daar uren plezier van. Maar wat leg je op de vloer van je zolder? 

Geluidsisolatie belangrijk bij vloer op zolder

Wat leg je op de zoldervloer?

Wat leg je op de zoldervloer?

Kan je zomaar laminaat leggen bijvoorbeeld? Of krijg je dan last van stampende kindervoetjes boven je hoofd? Geluidsisolatie is belangrijk op een bovenverdieping, maar gelukkig hoef je je qua keuze niet te laten leiden door dat aspect. Het is goed om te weten dat welke vloer je ook kiest, goede geluiddemping altijd een optie is! Er zijn verschillende ondervloeren met geluiddempende eigenschappen. 

Dat gezegd hebbende; het allerbelangrijkste is natuurlijk hun behoefte qua spelen. En dat is natuurlijk zacht… Lekker over de grond kunnen koprollen, uit de touwen vallen op zachte matrassen met veel kussens. 
Aan de andere kant wil je ze ook een plek geven waar met bal gespeeld kan worden en waar je de perfecte Legotoren kunt bouwen op een stabiele ondergrond en misschien zelfs wel wat coole tricks leren met het skateboard...

De oplossing is simpel: heb je al eens aan een combinatievloer gedacht? De ene helft vinyl of laminaat bijvoorbeeld, en de andere helft tapijt. Wat je bereikt met deze oplossing is dat je optisch twee ruimtes in één kamer creëert. Een hoekje om knus te zitten en hangen, en een gedeelte waar lekker wild gespeeld mag worden. Dat is trouwens ook heel leuk in je woonkamer, bijvoorbeeld naar de overgang met je keuken.

Zorg dat je de dikte van de twee gekozen materialen goed meeneemt in je plan. (Maar ook daarvoor geldt; de vakman is je vriend; dat scheelt een hoop reken- en puzzelwerk.) Een vakman kan je precies vertellen welke ondervloer je met welk profiel perfect laat aansluiten op jouw twee soorten vloeren voor een naadloze overgang. 

Het kan heel leuk zijn om vervolgens te ‘spelen met de muren’, en deze afzonderlijk aan te laten sluiten bij je twee vloeren… Overweeg misschien zelfs een mobiele kamerscheiding, die je mee behangt in dezelfde stijl. Door dit soort trucs creëer je maximaal gebruik van de ruimte, en dat is wat stylisten ook doen.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Mozaic & Fresco
collectie van Desso

ontdek de
Vinyl vloer
collectie van
Decokay Design

inspiratie
De finishing touch
voelt warm
aan je voeten

advies
Hoe vind ik de
juiste ondervloer?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Dé kleur voor op de vloer? Go grey!
  Grijs is dé kleur voor een perfecte vloer. Waarom? Omdat je grijs prima kunt combineren met andere kleuren in je interieur, en je hem in elk materiaal, print en dessin kunt kiezen.  Bovendien is deze kleur warmer dan een witte vloer.
 • Koele pastels zijn ‘cool’ met vloeren
  Trends herhalen zich. Zoals wijde pijpen vanzelf weer in de mode komen, is dat ook met interieurdesign. Zo zijn zachte pastels, die in de jaren ‘50 in opkomst waren, en later terugkwamen in het modebeeld in de jaren ‘70, momenteel weer hipper dan hip.
 • Er warmpjes bij zitten...
  We zeggen echt niet dat hout, laminaat, PVC en vinylvloeren verleden tijd zijn… Maar het valt niet te ontkennen; tapijt is terug van weggeweest! Dan maar de vieze schoenen in de hal uit doen… Sowieso een goede gewoonte.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP