HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Dupligordijnen zijn een subtiele vorm van raambekleding. Daardoor passen ze niet alleen goed in romantische en klassieke interieurs, maar net zo goed in een strakke inrichting. 

Dupligordijnen geven maximale controle over lichtinval

DUPLIGORDIJNEN? NET EVEN ANDERS DAN ANDERS...

DUPLIGORDIJNEN? NET EVEN ANDERS DAN ANDERS...

Dupligordijnen zien eruit als een charmante, zichzelf in- en uit elkaar vouwende harmonica. Vanaf de zijkant bezien hebben zij een honingraat structuur. Ze zijn aan beide zijden strak geplooid; een effect dat altijd blijft en niet uitzakt, door de speciale samenstelling en vormgeving van het gordijn. 

Ze bestaan uit een dubbele laag (dunne) stof, waarbinnen de optrekkoorden onzichtbaar zijn weggewerkt. Dat geeft dupligordijnen die herkenbare gestileerde uitstraling. Ze zijn dan ook niet te verwarren met plissé rolgordijnen. Plissés hebben een enkele laag stof en daar zijn de koorden wél zichtbaar. 

Bij dupligordijnen zal er dus nooit verstrooiings licht door de gaatjes komen, bij plissés wel. (Een detail dat belangrijk wordt als je kiest voor een verduisterende variant.)

Precies die samenstelling, zorgt er ook voor dat dupligordijnen heel goed warmte binnen- of buiten houden. In de zomer is het aangenaam koel en in de winter juist warm door de isolerende laag lucht tussen de dupligordijnen. 
Een belangrijk kenmerk waarin dupligordijnen zich onderscheiden van vrijwel alle andere raambekleding (behalve plissé gordijnen) is dat ze zowel van boven als beneden bediend kunnen worden (ook wel ’top-down bottom-up’). Dat geeft in heel veel gevallen verrassend veel mogelijkheden om te spelen met licht en inkijk wanneer - en hoe jij dat wilt.

ontdek de
Duette® Shades
collectie van
Luxaflex®

blog
Licht in huis doseren
met Luxaflex® Duette® Shades

product informatie
Zachte en luxe
uitstraling met dupligordijnen

advies
Hoe worden
dupligordijnen bevestigd?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

DECOKAY BLOGS

  • Inbetween als elegante room divider
    Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
  • Kies voor kleur met Luxaflex® Duette® Shades en plissés
    Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
  • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
    Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP