HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Soepelvallende gordijnen van stof of eenvoudige bamboe jaloezieën. In een Deens interieur kom je met beide raamdecoraties goed weg, mits ze in een neutraal kleurenpalet passen.

Raambekleding bij een Deense woonstijl

Geen poespas voor het raam

Geen poespas voor het raam

Wat voor de vloeren en wanden geldt in een Deense woonstijl, gaat ook voor de raamdecoratie op: licht, strak en sfeervol. Je zult hier geen zware stugge gordijnen zien, of vouwgordijnen in bonte kleuren. Het gaat er juist om het licht binnen te laten schijnen, of het op zijn minst mooi te kunnen filteren. Met shutters of jaloezieën bijvoorbeeld, maar ook met lichtdoorlatende plissés of zachte stoffen gordijnen. 

Neutrale kleuren, zoals grijs, wit, zand, klei of houttinten passen het best in deze stijl. Soms voegen de Denen echter een toefje zwart toe, dus een houten jaloezie in het zwart zou best mogelijk zijn! Om het helemaal rustig te houden kies je voor koordloze raamdecoratie of voor raambekleding met een afstandsbediening.

Neem je bijvoorbeeld lichtdoorlatende witte rolgordijnen, maar wil je op gure dagen meer sfeer toevoegen, het Deense hygge dus? Dan kun je combineren met mooie lichtgewicht, stoffen gordijnen die van plafond tot vloer vallen in eenzelfde wit of ton sur ton tint. Je trekt ze dicht als het buiten nat en koud is, en wanneer de zon schijnt vormen ze geen belemmeringen om het licht binnen te laten stromen. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Rolgordijnen zijn
stijlvol en eenvoudig

blog
spelen met licht

inspiratie
Isoleren… met
raambekleding

advies
Hoe onderhoud
je gordijnen?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Natuur en rust in één 
  Welke raambekleding past in een natuurlijk interieur? Van bamboe jaloezie tot linnen(look) gordijn, mix en match natuurlijke materialen en kleuren. Zo blijft het in balans. Laat je inspireren door het buitenleven aan de andere kant van je raampartijen!
 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP