HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


In de tuin is verlichting belangrijk. Veel kaarsen branden is natuurlijk leuk en geeft die ontspannen sfeer. Maar je kunt ook je verlichting helemaal Ibiza-stijl doen...

Bohemian stijl tuin: de verlichting

Bohemian stijl tuin: de verlichting

Misschien heb je ruimte om sierlijke lantaarns op te hangen, of fleurige lampionnen? Die kun je natuurlijk aan de schutting vastmaken, maar in een boom of struik komen lantaarns en lampionnen ook goed tot hun recht. 

Ook bolvormige vloerlampen, die moeten natuurlijk wel weersbestendig zijn, staan gaaf. Wat dacht je van een lichtslinger? Die zijn tegenwoordig in heel veel verschillende uitvoeringen te krijgen: lampen, lampionnetjes, gekleurde bolletjes etc. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Verschillende lichtslingers in de tuin geven subtiel licht en staan altijd feestelijk. 

En natuurlijk mogen kaarsen ook niet ontbreken in jouw ‘Ibiza’-tuin. Een grote houten schaal vul je met zand en daar zet je een aantal dikke, kleurige, stompkaarsen in. Voor een extra effect zet je meerdere grote kaarsen in felle kleuren bij elkaar. 

impressie
lantaarns

impressie
lampionnen

impressie
Kaarsen

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Bohemian stijl tuin: de verlichting
    In de tuin is verlichting belangrijk. Veel kaarsen branden is natuurlijk leuk en geeft die ontspannen sfeer. Maar je kunt ook je verlichting helemaal Ibiza-stijl doen...
  • Bohemian stijl tuin: de accessoires
    Bij een Ibiza-stijl staat het relaxen centraal. En dat doe je natuurlijk met veel leuke en vooral kleurige accessoires. En ook gordijnen spelen hierbij een belangrijk rol!
  • Bohemian stijl tuin: extra sfeermakers
    Net even dat extra om Bohemian helemaal tot leven te brengen in je tuin? Hiervoor moet je wel een beetje omdenken, maar het resultaat is verrassend en uniek.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Meer Decokay websites

Decokay is de speciaalzaak waarmee je elk huis tot leven brengt.

Met op dit moment 44 filialen door heel Nederland kunnen we je de toonaangevende trends van topmerken aanbieden tegen gunstige prijzen.

Openingstijden


Contact info


JOUW DECOKAY

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP